Nyårsafton

Skumpan ligger på kylning , håret är fixat och klänningen sitter på . Jag sitter och peppar med gamla partyklassiker och ett glas med en annorlunda blandning bestående av vitt vin och fanta fläder .
Ikväll är det nyårsafton , och det ska bli ett sjujäkla firande !

2oo7 är redan slut och det har gått skrämmande fort .
En årsresumé är inget som jag känner att jag har nån större lust att ge mig in på .
Året har , i vanlig ordning , haft sina upp och nedgångar . Men såhär de sista timmarna vågar jag påstå att allt har ett gott slut . Likaså detta år .
Som min bästa uttryckte det ; Det roliga minns man , och det hemska blundar man för .

Förövrigt känner jag mig på tok för onykter för detta .

Gott nytt år !

Julafton

Och så var julaftonen över ....
Alla materiella ting jag önskat mig fick jag , det blev en hel del . Jag är nöjd . Dock kvarstår det jag önskat mig mest , inte helt otippat .

Julaftonsmorgon började med att jag blev väckt av min favorit - kille som ville önska en god jul osv , då hade klockan inte hunnit slå 9 än ... Det var ingen större idé att försöka somna om då telefonerna fortsatte att gå varma och jag blev bombarderad av x antal sms och telefonsamtal och mostrar , fastrar , nära och kära osv verkade tävla om vem som kunde väcka mig först . Vafan är de med folk egentligen ? Bara för att de råkar vara julafton kan man väl ändå få sova ut ?

Dagen innan julafton kördes det nåt slags julklappsbyte mellan min underbara plus hennes mamma respektive mig och min mamma . Sånt gillar vi , och det kan mycket möjligt bli en tradition om det ännu inte är det .

Mat är jag inge vidare förtjust i , speciellt inte julmat så jag har nu gått omkring i 2 dagar med kurrande mage . Jag gissar på att jag är en av de mycket få som går hungrig under juletider . Jag ser fram emot när detta är över , och man kan äta vanlig mat igen .

Imorgon vankas mellandagsrean .
Det är nu en tradition att jag och min bästa går upp i ottan för att köa till diverse affärer . Jag kan dock inte minnas om vi brukar handla massor eller om vi kommer hem tomhänta och djupt besvikna ...
Men är det tradition så är det . Om inte annat så är det iaf ett roligt inslag i vardagen .


Ejdur


Jullov

Ännu en arbetsvecka är förbi och nu väntar julledigheten . 5 hela dagar då jag kan göra precis vad som faller mig in . Ett som är säkert är att jag iaf ska sova ut ordentligt dessa dagar , då min pigghet varit obefintlig på senaste .
Julklapparna är klara och i vanlig ordning blev det mest till mig själv . Det är så det ska vara , och själv tycker jag att jag är värd det efter allt det hemska som hänt mig den senaste tiden .
Den enda saken som är kvar på min fullklottrade lista är ett paket till min underbara och allra bästaste vän , då hon fyller kort efter julaftonen . 3 förslag har jag tänkt ut än så länge . Vad det tillslut blir återstår att se . Hon är iaf värd bara det allra bästa !

En sak jag har suttit och både funderat på och stört mig galet mycket på är att folk har så hemskt bråttom nuförtiden . Jag förstår mig inte på det .
Själv skulle jag aldrig kunna tänka mig att rusa huvudstupa in i såna stora saker , utan iaf minst något års betänketid .
Okej , det finns förmildrande omständigheter men jag kräver fortfarande betänketid .  Den åsikten delar jag uppenbarligen bara med mig själv och min bästa .


 
Hoppet kvarstår


En hektisk tid

Tiden bara rusar iväg numer .
Man hinner knappt se sig om så är en jobbvecka över och en helg är kommen . Och innan man hinner ta sig för nånting så är det redan måndag och väckarklockans ljuva melodi väcker en runt 6 snåret ur ens sömn och det är dags att pallra sig upp till jobbet igen .
Mitt sociala liv ligger på minus för tillfället då de enda jag hinner träffa för tillfället är mina arbetskollegor .

Förövrigt så har jag och min underbara blivit antagna till universitetet , på vårat förstahandsval . Så om sisådär 1 månad kan ni hitta oss djupt försjunkna i våra läroböcker i en avskild del av biblioteket .
Det efterlängtade paketet från Aussie land har äntligen anlänt , och vi är sjukt nöjda . Äntligen blir det en vinter med varma fötter .
Letandet efter en pälsjacka och pälsmössa är i full gång . Kan man hitta sånt i våran lilla stad ? Jag vägrar att gå runt och frysa , och för övrigt är det galet snyggt !
Nästa år kmr vi också satsa på varsin gås . En röd lutar det åt för min del .
Jag har även dragit på mig nån slags sjukdom , och jag mår inte det minsta bra för tillfället . Timingen kunde inte bli bättre , speciellt nu när det är extra viktigt att jag är frisk , inte minst på grund av allt jobb .

En romantisk weekend är förövrigt uppe på tapeten . Några resmål ligger mig varmare om hjärtat än andra , men än så länge är inget spikat . Det är iaf något jag ser fram emot .

Och vart är snön egentligen ? Jag kikar ut genom fönstret var och varannan minut , med förhoppningar att jag ska se vita flingor singla ner på marken . Dock verkar det vara rätt kört ...

RSS 2.0