Semester

        
Det har nu visat sig att jag får hela 2 veckors semester i sommar! Vilket givetvis betyder att en resa redan är bokad. Vi velade mellan Franska rivieran och Italien, men valet landade tillsist på Italien. Enbart pga de makalöst långa flygtimmarna till Rivieran. 
Så mellan den 17e till 24e juli befinner jag mig i ITALIEN. Sicilien närmare bestämt. Hur awesome ?! Två blondiner i Italien (Ja, jag är ju blond nu). Kan bara sluta på ett sätt. Totally crazy !
I vanlig ordning längtar jag nästan som mest till shoppingen Arlanda....

Så, en resa bokad och klar. One more to go. 2 veckor semester var det ju som sagt.

Sommarlängt

Herregud vilket enormt utlandssug jag fick precis!
Fly till ett annat land med kärleken, för ett tag. Bästa känslan. Nu har jag, som alla vet, ingen kärlek och ingen semester och då får man göra det bästa utav situationen ändå. Jag inviger mina solglajjor, sätter mig ute i solen, blundar och bortser från all snö och slask.

Har haft mini-lite att göra på jobbet, vilket är farligt för min ekonomi då jag har gått bananas med shoppingen på nätet. Väntar just nu på x antal paket. För att inte tala om alla shoppingpåsar som ligger utspridda i hela hallen hemma...

Jämn vecka vilket betyder att jag slutar kl 15. Awesome ! Kvällen viger jag åt tvätt, fix och städ, då jag efter mycket om och men bestämt mig för att strunta i helgens partaj(er) (?).

Nu- jobb sista timmen !


Mars

Ny månad. Fjärde mars är här, vilket innebär en hel del.
VÅR (förhoppningsvis), Mello-finaler, systers♥ födelsedag och 28 dagar kvar till lediga dagen, idag! Woho! (Nedräkning pågår). And so on...

Kickade igång denna torsdagsmorgon med ett stormöte med alla anställa och vd'n (där vi även fick en glädjande nyhet), för att förbereda oss inför presskonferansen som sker om ett par minuter (fancy). Inga konstigheter.
Idag blir det alltså full rulle i vanlig ordning.

RSS 2.0