Höstkylan

Nu börjar den så smått komma , det som jag avskyr mest av allt - kylan ! Än så länge har den inte riktigt kännts av , men nu är det bara en tidsfråga .
Ska det bli som förra året så blir det snö och vinterjacka redan lagom till helgen ... Iofs smygstartade jag och drog på mig vinterjackan redan häromkvällen när jag var ute , men det var osmart . Mycket osmart. Jag försmäktade rent ut sagt !
Inte fan har man någon som kan värma en heller när kylan väl kommer , i vanlig ordning . Men det är så jag trivs bäst !

P.S Gissa vem som ( för andra året i rad ! missade förra veckans klockomställning och befann sig på jobbet 1 h tidigare än nödvändigt ? Enbart för att det var det stora samtalsämnet hela veckan och även dagen innan . Som vanligt en känsla av besvikelse , men ingen idé att hänga läpp över en sådan petitess .

Halloween

Halloween befinner sig alldeles runt hörnet . Detta år var allt på det klara med kostym och detaljer , men efter lite betänktetid väljer jag istället för att jobba dubbelpass , där ett av passen är schemalagt på kvällen .
Lika bra känner jag , och sparar mig till veckan därpå då det vankas gigantisk firmafest . Och det vet vi ju alla hur såna brukar sluta . ( Jag drar mig till minnes en crazy firmafest sommaren 08 ...)

Starbucks !

Jag finner inga ord . Jag är alldeles knäsvag och skakig .
Fick precis reda på att Starbucks öppnar portarna i Sverige ! Arlanda närmare bestämt . Detta var banne mig på tiden ! Men som det fina ordspråket lyder ; Bättre sent än aldrig .

Andra chansen

Idag 9.00 släpptes biljetterna till andra chansen. Givetvis satt vi alla beredda vid datorerna.
Det har nu gått dryga 1h och vi är fortfarande placerade på.
Ibland hör man ett rop; " Nu ni, mindre än 10 min kvar ! Eller nu höjdes det ... Hur många min har ni ? "
Ett tag var tanken att springa till andra sidan gatan för att köpa biljetterna direkt i Ticnet affären, men efter att ha tittat ut genom fönstret kan vi nog konstatera att det är lika lönlöst som internetbokningen.

Således blir det inte mkt jobb gjort idag, då 3 st står i kö för biljetter, 1 håller på med husköp och restrerande gör väl det mesta förutom att just jobba , eller ?

Måndagmorgon var det, ja ! Så kul har vi på jobbet då .


Update : 1h och 20 min senare är alla biljetter slutsålda. Nu är det sura miner på arbetsplatsen vill jag lova . Jag ger inte upp, jag ska ha de jävla biljetterna ! Quitters never win, and winners never quit !
I värsta fall får man väl öppna fönstret och lyssna hemifrån ...

Dagens konstaterande

Det är helt fantastiskt hur pass förutsägbara killar är.
Det är det enda jag har och hinner säga .

Helt sanslöst !

Förörvrigt har jag än en gång armen i bandage . Ont som tusan har jag , men nuförtiden är det vardagsmat att bli sydd , stucken och omplåstrad på armarna ....

Till alla som undrar ...

Jag lever och mår prima ballerina ( tro det eller ej ) , men just nu är det ren och skär K-A-O-S , i princip överallt .
Återkommer när allt lugnat ner sig en smula .

RSS 2.0