1 månad kvar

Insåg precis att det är endast 1 ynka månad kvar till underbara Paris idag .
Ååh längtan är enorm ! Kommer inte bli annat än lyckat .

Beställning

Ok , jag kunde inte hålla mig . Jag har ännu en gång lyckats klicka hem en beställning .
Denna gång är det 1 box och 3 filmer som är på väg hem till mig .
Under denna små-ångest kan jag inte känna annat än lycka ändå .

New York

Eftersom det nu är september månad betyder det att det har gått 3 hela år sedan våran oförglömliga resa till underbara New York .
Vad passar då bättre än en ( aldrig publicerad ) kort liten sammanfattning jag råkade finna på min mail nyss ?


En oförglömlig resa 9/9 - 16/9 - 05 .

Vi låtsas vara Black Eyed Peas och gör våra röster hörda i ett karaoke - ögonblick mitt på Times Square . Blåsorna och fotvärken man får efter en veckas promenader är inte att leka med , men ändå klarar vi av att springa ifrån notorna i Little Italy .
Vi gillar allt som kostar en dollar ; bagels , vatten och självklart allt i en dollars affären i Risplockar -town .
Vi tappar bort oss och går vilse första timmarna , men med våran svengelska frågar vi lätt om hjälp och hittar tillbaka till dom andra .
Semlan och Rosthead hade lite otur med städerskorna som inte vågade sej in på hotell - rummet för att städa , bädda etc. Vi kom knappt själva in för alla väskor , påsar osv ... Men vadå vi är ju viga och graciösa dansare så vi klämmer oss lätt igenom lilla dörrspringan utan större problem !
Självklart saknas allt nu ; båsen , den olidliga värmen och fukten , tunnelbanorna , kändisarna .. jaa till och med fotvärken och lukten av sop-bil sista dagarna på rummet .
Vi träffar heta göteborgare som vi genast lär känna och flirtningen pågår för fullt . Vi går på dejt på snurrande restauranger med andra könet . Vi bränner oss i solen , äter frukost i Central Park med råttor , möss och annat som finns där . Vi står i köer för biljetter till den iskalla musikalen , som vi självklart har klätt upp oss inför ända upp till öronen . Vi gråter en skvätt lite här och var , inte minst på minnesdagen vid Ground Zero ... Vi handlar 20 par strumpor , och svullar och härjar i Risplockar -town , där vi inte förstår ett ord av deras Risplockar -engelska . Hattarna dom har på huvudet är vi fortfarande väldigt imponerade av ! Vi irrar runt i hela staden , och kommer fram till att vi bor mitt i alltihopa - en underbar känsla ! Vi träffar på Samuel L. Jackson , och han är självklart väldigt imponerad av oss .

En underbar resa som aldrig kommer att glömmas !

Ben & Jerry's

Det har kommit en ny smak !
Efter en lunchdejt med pärlan på vårat gamla favoritställe La Gondola begav jag mig iväg för att inhandla lite nödvändigheter till matlagningen inför kvällen . Av alla mataffärer väljer jag att svänga förbi Hemköp ....
När allt var lagt i korgen skulle jag bege mig mot kassorna och går förbi Ben & Jerry's frysen , kastar en blick in genom dörren i vanlig ordning och fortsätter gå men fryser mitt i steget - var det en ny burk jag hade sett ?! Vänder mig om och praktiskt taget slänger mig på glasrutan . Det är definitivt en ny smak ! Självklart ringer jag den enda person som kan förstå mig - min pärla .
Vi står ett tag och diskuterar , tusentals frågor dyker upp - Är detta den nya smaken som ska lanseras nästa vecka , eller är det något annat ? Har dom släppt den tidigare ? Ska man testa ? Osv ...
För att inte riskera något slänger jag ner en burk i korgen , detta måste testas .

Efter att ha testat den så är jag kluven . Men jag är nog nöjd , kan mycket väl slinka med hem igen .

Juicy Tubes

Efter mycket tjat ( från min sida ) så bestämde jag mig häromdan för att äntligen slå till på ett av de nya Christopher Kane designade Juicy Tubesen ; Juicy Tubes World Tour - Chelsea Coffee .
Jag är galet nöjd och kan inte få nog av denna underbara skapelse på mina läppar .
Så värt !

                                                  


Mello 2009

En liten fågel viskade precis i mitt öra att datumen och städerna för melodifestivalen 2009 är klara . Snart börjar det igen . Jag är överlycklig !
Om 148 dagar , den 7e februari (väldigt bra datum förövrigt) så sitter vi där , jag och min pärla , bänkade framför teven och njuter i fulla drag .
Ååh jag längtar !

Höst

Nu är det officiellt höst .
Imorse innan jobbet var jag tvungen att leta fram min tjocka stickade klänning som låg nerpackad längst upp på en hylla i garderoben tillsammans med alla andra tjocka höst och vinterkläder . Jag funderade även på att plocka fram mina kära uggs ... Men lät dock bli för denna gång .
Imorgon är det jag som städar ur kläd och skogarderoberna och tar farväl av alla tunna sommarplagg och älskade sommarskor för denna gång , för att byta ut dom mot tjockare och varmare paltor .

32 månader♥

RSS 2.0