På begäran

Då jag fått för mycket klagomål på att bloggen aldrig uppdateras så är detta ett inlägg på begäran .
Dock finns det inte mycket att uppdatera om då senaste lönespecerna visade på 194 timmar jobb under den sista månaden . Men på något underligt sätt hinner jag ändå shoppa omänskligt mycket ...
Lediga dagen idag och jag sitter just nu och väntar på ett E ska sluta jobbet så vi kan gå våran dagliga pw , spana in uttrarna i vattnet ( hur coolt ? ) och snacka allmän skit . Love it ! Kan mycket möjligt vara höjdpunkten på dagarna .
Valborg stundar den kommande veckan ( ? ) och vi kommer att mer eller mindre bo på studentgatan i 2 dagar då det är någon slags festival under onsdag och torsdag . Jobb - schemat för kommande veckan kunde inte bli mer passande .
Jag har förövrigt lyckats få två nya stalkers efter mig . Den ena skickar kärleksbrev och har gått ner på knä och friat ( ! ) medans den andre är snäppet lugnare och enbart ringer i tid och otid . Lite obehagligt och jobbigt kan tyckas , men vad vore livet utan dessa stalkers egentligen ?
Sist men inte minst så diggar jag Philips målade tånaglar - i rosa !  Stenhårt ! Vi kunde inte matcha varann på ett bättre sätt .

I'm back

Efter lång väntan så har äntligen mitt internet anlänt . Man kan ju börja undra hur länge jag varit borta egentligen när mailen visar 49 olästa meddelanden . Poppis ? Absolut !

Påskhelgen närmar sig med stormsteg ... Rent tekniskt startar den imorgon . Men inte berör den mig då jag som vanligt spenderar varenda dag på jobbet , även de röda dagarna , för att sedan spendera kvällarna i min ensamhet eller med min N som är lika ensam som jag denna storhelg . Vi är dock nöjda så länge vi har bigos .

RSS 2.0