Funderingar

Jag har på den senaste tiden börjat tänka mer och mer på mina killar . Det var inte igår vi umgicks så att säga , och det börjar nog bli dags att ta upp kontakten med dom igen . Har allvarliga funderingar på att det ska ske redan ikväll .
Konstigt nog är jag nervös . Vågar jag verkligen gå igenom allt det där igen ? Är jag verkligen i så stort behov utav dom ? Jag har ju vant mig vid att vara utan dom nu .
Det återstår att se om jag vågar riskera allt igen .

Förövrigt har jag fått tillbaka min dator . Nu när jag hade vant mig vid att vara utan den , så dyker den upp igen . Helt okej ändå , jag klagar inte . Men jag kan ju inte påstå att jag saknat den .

Storhandlat

Eftersom hösten närmar sig med stormsteg så valde jag att göra en nästintill gigantisk beställning av filmer och boxar . Hur många tusenlappar som spenderades på det väljer jag att tiga om , men eftersom jag i vanlig ordning kommer bli lämnad så tyckte jag att jag var värd det .

Just nu sitter jag och räknar minuterna tills jag slutar jobba och äntligen får komma hem . Då ska jag avnjuta ett kallt glas vitt som jag suttit och längtat efter hela dagen och självklart kolla på Sex and the city - boxen .
Imorgon får jag äntligen en liten sovmorgon då jag inte börjar förräns 11 snåret , och senare på kvällen hoppas jag på en utgång . Självklart med järngänget då .

Förövrigt har jag lämnat in min dator på lagning och jag känner mig halvt handikappad . Turligt nog så har jag dator på jobbet  , annars hade det kunnat sluta illa .


Bio - dejt

Igår kväll var jag och min kärlek på premiären av Mamma mia - filmen .
Mycket bra film , speciellt med tanke på att det var en musikal . Mycket bra versioner på alla gamla abba - låtar . Kan absolut rekommenderas . Den kommer såklart hamna i hyllan när den kommer ut på dvd .

Ikväll blir det förhoppningsvis en utgång med järngänget .

RSS 2.0