Helvetet är igång

Idag började det . Helvetet .
Från och med idag tar jag ett tillfälligt farväl av hela mitt sociala liv , vänner och bekanta etc för att i 9 veckor arbeta 7 dagar i veckan . På något sätt måste jag självklart lyckas klämma in x antal utgångar däremellan ...
Egentligen klagar jag inte . Med tanke på den storslagna shoppingen som ägde rum förra veckan , då jag bland mycket annat kom hem med 6 par skor , så kanske det kan behövas lite jobb .

Förövrigt fick jag , i vanlig ordning , den bästa födelsedagspresenten av min kärlek igår . Han lyckas alltid ...
I år låg hela SATC boxen ( skolådan ) inslagen i ett silvrigt paket .
Jag är mer än nöjd ...


27 juni

Den 27:e juni 1987 , exakt 21 år sedan , såg jag världen för första gången .
Idag är det alltså min födelsedag . Och jag har jordens ålderskris .
Eftersom jag är jag och tydligen kräver väldigt mycket uppmärksamhet ( även kallad attention whore av vissa ) så kommer min födelsedag firas ca 3 ggr . Vi är redan inne på andra kalaset .

Hemma

Allt gott har ett slut - även denna resa .
För att sammanfatta det hela så var det , som alltid , en underbar resa , med underbart sällskap . En del shopping , en hel del fotboll , lite mat och drinkar och massa mys .
Det tråkiga är att den lilla färgen man fick gick knappt att se , mkt pga att det var på tok för varmt ( och tråkigt ) för att ligga och tokpressa , och på nåt konstigt vis har jag redan börjat flaga även om jag aldrig brände mig . Till skillnad från en annan ....

Iaf så är man tillbaka hemma , i den hemska kylan , och rastlösheten har infunnit sig för länge sen . Jag ser redan fram emot nästa resor som sker inom en rätt så snar framtid .
Men först ska jag på dejt ikväll med min bästis . Äntligen ska vi få gå och se SATC filmen . Det ser vi fram emot .


Farväl !

Min underbara rosa resväska är fullpackad , likaså handbagaget ... I princip . Passet och alla extrema nödvändigheter ligger fortfarande utspridda på sängen , och bara väntar på att få packas ner .

Nu säger jag farväl till allt detta festande och drickande som varit igång de senaste veckorna , till alla nära och kära , bästisar och järngäng .
Nu tar jag mitt pick och pack och lämnar landet för ett tag , och byter ut denna hemska kyla som plötsligt infunnit sig mot värme , sol och bad .


RSS 2.0