Internt

Jag får tokångest , panik och gråtattacker av denna kyla !
December månad är ännu inte kommen och utanför fönstret lyser det vitt med flera decimeter snö , snorhalka och termometern visar inte långt ifrån 1o minusgrader .
Som tur är har en beställning från "The land down under" gjorts . Denna vinter ska bli en varm vinter for the first time ever .

Förövrigt har jag haft nån slags bloggtorka den senaste tiden , som man brukar kalla det . Mitt liv är numer också galet hektiskt och det finns inte alltid tid att uppdatera om mitt sjukt spännande liv och allt som kretsar runtomkring mig .
Och så snart jag har en ledig stund över så går all min tid åt till min kille - Harry !
Snart är boken utläst , och jag hamstrar så mycket som det bara går nu .
Jag har även fått äran att vara med på nån slags Intervention . Tyvärr var det just jag som var måltavlan för den . Onödigt och överdrivet kan tyckas . Jag har inga problem , och jag kan sluta närhelst jag vill .
Dock kretsar tankarna kring att gå med i AGM eller liknande , då man känner sig en aning psykiskt instabil .
December månad kommer vara en månad där många datum är inringade med lysande röd penna . Det kommer bli en hektisk och fullspäckad period , men de är inga problem för mig och E inte . Mer sånt !
Vi börjar även efterlikna Hollywood celebsen mer och mer . Nu har vi bara ett steg kvar i våran förvandling och sen kan vi styra kosan mot det kändistäta Hollywood utan några somhelst problem .


Förövrigt hyser vi agg och riktar våran ilska mot blåsta apor ; mer kända under namn som Kritan och Pennan . Dom förstör allt som kommer i deras väg , lögner och stalking är deras specialitet .
Vad får dom ut av allt egentligen ? Man kan ju inte annat än undra . Dom måste antagligen ha blivit tappade som små . Ofta .
Siamesiska tvillingar är vi inte heller stora fan av . Såna vill vi bara sabotera för .

Har ni haft problem med att tolka detta oerhört interna inlägg så är det antagligen inte meningen att ni ska förstå heller .


Dagen efter

När man vaknar dagen efter med en vidrig baksmälla och jordens ångest då vet man att det kan ha gått lite över styr kvällen innan .

Kvällen startade i vanlig ordning hos Koffe där jag , E och Erik hade samlats för ett glas eller två .
Vi fortsatte sedan mot stan och efter mycket argumentering slank vi in på Klaras för en drink . Efter ca 3o min bytte vi ställe till Frimis där Petter och hans gäng skulle uppträda på scenen .
Vilket uppträdande ! Vilka killar ! Jag var i extas hela tiden .
Mange Schmidt , Thomas Rusiak , Petter och nån av hans killar ( Kihlen ? ) , Dj Sleepy ( Eller Dj Sömnig som kallar honom ) och AFC . Hela gänget var alltså samlat .
Okej min hals är inte okej nånstans idag . Den har i princip tagit självmord . Och med rätta , med tanke på hur vi sjöng ut för full hals i varenda låttext .
Efter uppträdandet och lite drinkar promenerade vi tillbaka till Klaras , där självklart ännu mer drinkar beställdes .
Sedan drog Jacob med sig E hemåt . Jag och Koffe tänkte självklart stanna ett tag till , men tydligen var det början på stängning så vi begav oss istället till BK i vanlig ordning i väntan på bussen hemåt .

Jag själv tyckte inte att jag var särskilt full , och var glad att jag skulle må någorlunda dagen efter .
Tji fick jag !
När man börjar skicka X antal fylle - sms då är man nog inte så nykter som man egentligen trodde att man var .
Men saker och ting behövde sägas och det är inget jag ångrar . Även om jag fick den responsen jag ville ha tillbaka så kan jag ha drivit det lite väl långt och därav min förfärliga ångest imorse .
Dock talade vi sen ut under dagens gång och ångesten krympte ihop .
Besvikelsen blev såklart påtaglig när planerna blev ändrade men som sagt , vi ser fram emot jul istället . Väntan är något jag tränat upp den senaste tiden .

Förövrigt är det idag 1 år sedan jag och min vän Ingrid tog vårat pick och pack och begav oss till paradiset i Thailand .
Tiden går ruskigt fort ...

Sjukhus

Jag är inget större fan av sjukhus , sjukdomar , behandlingar etc . Men tyvärr mår man som jag gör så har man inget val än att spendera sin lediga tid med massa olika läkare .
Man känner sig inte heller särskilt ung och kry när man sitter i ett väntrum omringad av pensionärer med olika krämpor . Ingen är en dag under 6o år . Då är det ju skönt att ens bästa vän inte heller är en ung och kry 2o åring utan också spenderar sin lediga tid på sjukhus , och att man då kan sitta tillsammans i väntrummen och gardera sig mot gamlingarnas undrande blickar .
Kul att man får sitta och umgås på sjukhus ... Va hände egentligen ? Vart gick det snett ? Man kan ju inte göra annat än att undra .
Och för att få oss sjuka patienter att le och glömma våra problem för en stund så klär dom ut 3 personer som Pippi Långstrump som sen får hoppa omkring och sjunga sånger . Då undrar man ju verkligen vad som händer , och vart man hamnat ? Är hoppet redan ute ?
Efter att man suttit i det äckliga väntrummet med alla äckliga gamlingar så får man äntligen komma in till läkaren .
Då är det äntligen ens tur att bli i tvingad massa konstiga drycker som "bara smakar vanligt vatten" när det egentligen har en vidrig plastsmak , får bedövning som smakar vidrigare än plastvattnet och sedan är det bara att lägga sig ner och bli halvt om halvt våldtagen med massa slangar och rör och gud vet vad . Man känner sig inte manad till att titta heller , utan man ligger och blundar och sänder tysta böner om att detta traumatiska skräck scenario ska få ett slut snarast .
Det var en oerhört obehaglig upplevelse , och det gjorde inte saken bättre att man kände att dom var inuti ens kropp och höll på att gräva fram och tillbaka .

Planen var sedan att jag resten av dagen skulle ligga under täcket med en pint B&J och se massa filmer och tycka allmänt synd om mig själv . Men den planen sprack eftersom vi bor i en liten håla där B&J tyvärr bara finns i 3 mycket noggrannt utvalda affärer .
Såhär efteråt känner jag mig inte alls på topp . Jag har ont överallt och illamåendet trycker på .
Ska man verkligen behöva ha det såhär ?

The weekend

Ännu en helg har förflutit .

Fredagen spenderades hemma hos Ede där det skulle ses på Idol och film .
Planerna var från början att vi skulle vara ca 5 stycken , men till slut blev det bara jag , Ede och Adam som kom förbi en stund .
Vi såg Botched , som kan ha varit den märkligaste filmen jag nånsin sett . Än idag vet jag fortfarande inte riktigt vad den handlade om . Jag orkar inte ens förklara vad som utspelade sig ... Vi tvingade oss att se klart hela iaf .
Jag lyckades även tappa mitt armband i avloppet på toaletten . Ede blev såklart tvungen att lägga sig och gräva i den äckligaste sörjan som nånsin beskådats . Till slut fick han upp det , och tur var väl det .

Lördagen spenderades i goda vänners sällskap så att säga .
Danny , som numer är bosatt i Oslo , var på besök över helgen . Självklart var man tvungen att passa på att träffa honom då .
Kvällen började hemma hos honom där vi umgicks och drack öl , hör och häpna ! Dock fick jag bara i mig en halv starköl . Det är ju inte varje dag jag dricker det då jag inte klarar av smaken riktigt ...
Danny hade lite försprång då han redan hade hällt i sig ca 7 st ...
Sen fortsatte vi färden upp på stan där vi mötte upp med pullan och Mårten och drog vidare till MM .
Inne på MM möttes vi av synen "pyttesmå och odrägliga nybörjare" som inte såg ut att vara en dag över 15 år .
Antingen är det vi som är gamla eller dom som är nybörjare , men sen när blev MM ett dansställe ?
Efter ett tag kom även Koffe och anslöt sig till oss .
När vi suttit där ett tag började vi fundera vad som håller på att hända egentligen . Då hade vi lyckats blivit påhoppade av både fulla 89or och döva och aggressiva fyllon och andra hemskheter , då kände vi att det nog började bli sent för oss och vi skulle börja tänka på refrängen . Vi drog fortast kvickt .
Eftersom det var ca 5o min kvar till bussen skulle avgå så gjorde vi en klassiker . Satte oss på Burger King och beställde pommes frites och dipp . Det var ingen höjdare alls .
Men det blev en mycket trevlig kväll allt som allt .

Eftersom det blev en väldigt sen kväll igår har jag bara legat och tagit igen mig idag . Skönt men ack så tråkigt .
Denna helg känner jag mig väldigt nöjd med . Mer såna helger , tack !


Duktig

Okej detta hemska oväder börjar gå mig på nerverna .
Efter att all snö som föll häromdan blev till slask började det sedan regna . Efter ett tag förvandlades regnet till snöblandad regnstorm och då var det bara att avboka sig från dagens träning . Hur mycket jag än älskar att träna så har jag ingen som helst lust att sticka näsan utanför dörren mer än nödvändigt när vädret ser ut som det gör .

Men för att kompensera för att jag var dålig nog och avbokade mig från träningen så har jag suttit och plitat på mitt CV .
Efter mycket om och men , raderingar , uppslagning av smarta ord  , skryt osv osv blev det äntligen klart ! Och inte nog med att jag skrev klart det så skickade jag även in det till 4 st lediga jobb .
Jag känner mig mäkta duktig !
Nu är det bara vänta och se . Någon av dessa 4 olika arbetsplatser lär ju bli imponerade av allt jag skrivit . Jag menar vem vill inte ha personal som är social , ambitiös och har lätt för ett leende ? För att bara nämna några fantastiska egenskaper jag har . Nejdu , jag förväntar mig nästan att alla 4 ska boka in mig för en intervju omgående !
Detta betyder självklart inte att min del är gjord och jag nu kan luta mig tillbaka och pusta ut . Nejnej , detta är bara början ...
Sådär , jag sa ju att jag skulle ta tag i mitt liv på riktigt nu . Jag menade allvar .

Ikväll vankas det filmmys hos maken .
Men först ska vi se Idol .
Jag kommer tyvärr bli tvingad till att kolla på det eftersom det är något alla följer . Det lär ju bli awesome , speciellt då jag inte sett ett enda avsnitt och har ingen aning vad som händer ... Jag får väl helt enkelt genomlida den timman , då det är 3 mot 1 .
Det kommer bli kul !

Min kille !

En liten fågel viskade i mitt öra att Petter - min kille , kommer infinna sig i våran stad för lite uppträdande nästa helg . Detta uppträdande kommer att ske på våran underbara krog Frimurarelogen , även kallad Frimis i folkmun .

Jag gillar denna information . Väldigt mycket !
Självklart kommer vi vara där ! Och självklart kommer vi stå längst fram och vifta med händerna och rappa med i hans texter !
Jag håller bara tummarna för att det inte blir som sist när det beryktade bandet Harcore Superstars var i stan och skulle uppträda ...
Det är en lång historia , men för att göra den kort som det så fint heter så har vi fortfarande inte sett skymten av dom . Hela framträdandet rann bara ut i sanden ...
Men det är en annan tid och en annan historia och det kommer säkerligen inte ske med Petter .

Nu ska jag börja ladda upp med några av hans större hittar och memorera texterna så jag är väl förberedd tills han kommer !

Hemska årstid

Okej lät mig börja såhär ; JAG HATAR VINTER !
Jag fullkomligt avskyr allt som har med vintern att göra .
Jag ser inget positivt med denna årstid .

Imorse gick jag upp och drog upp persiennerna .... Och fryser mitt i rörelsen !  För vad är de för hemskt jag ser ? Snöstorm ! Mer eller mindre ... Fyfan . Jag vet inte vad jag ska göra . Jag står där för chockad för att varken röra mig eller tänka . Helst av allt skulle jag bara velat lägga mig i sängen igen och förträngt det hemska jag precis bevittnat . Detta var verkligen inte efterlängtat och väldigt oväntat .
Jag som inte kommit över höstångesten än , med kyla , fallande löv och allt som har med saken att göra .

Nej det bästa för mig vore att gå i ide under dessa hemska månader , så slipper man allt det dåliga .

Jag tog mig iaf upp på stan för att träffa min sockertopp för att dra en solning och inviga Wayne's som äntligen slagit upp portarna i våran stad .
Vi var mäkta nöjda efter vårat besök där , och i framtiden kommer vi spendera många timmar där .


Det går bra nu kompis , det går bra nu

Efter 12 dagar av intensivt gråtande , deprimerande , tycka-synd-om-mig-själv etc , har jag nu kommit till en punkt där det får vara nog .
Mitt välmående är långt ifrån på topp men jag kommer dit ... Så småningom .
Fortfarande finns det en viss sorgsenhet , tomhet , vemodighet och saknad  etc ... Men man får väl lita på det gamla uttrycket - "Tiden läker alla sår" .
Det finns vissa saker som är märkligare än andra , men dom  frågorna lär jag aldrig få svar på så det är bara att släppa det och blicka framåt .

Summan av kardemumman - Jag är tillbaka , återuppstådd från de döda mer eller mindre . Livet går vidare ...
Nu ska nya bekantskaper stiftas , den sociala kretsen ska utökas . Saker ska hända . Ett riktigt jobb ska skaffas . Storslagna planer ! For sure .
From idag är kalendern fullspäckad med saker att fördriva dagarna med .

Finns en hel del citat och klyschor som passar som handen i handsken just nu , men jag bespar er dom .
Det enda jag säger är ; Omnia Solvunt ...


Förövrigt så är John , Ben och Jerry mina killar !




RSS 2.0