Bloggpaus

Nu tar jag en bloggpaus då en tragedi utan dess like har inträffat .
Återkommer när jag fått livsgnistan tillbaka , och jag klarar av att andas utan att tårarna rinner .


" Efter regn kommer solsken ".
För tillfället är det storm , och det ser inte ut att klarna det minsta på ett rejält tag ...


Du vet att jag känner
Du vet att jag tänker
Du vet att jag gråter
Du vet att jag gråter
Du vet att jag lider


Always and forever .... ♥

En helt tom dag

Idag är min dag helt tom , har absolut inget inplanerat , inte ens en träning senare ...
Väldigt skönt , då jag är rätt utmattad efter dem senaste dagarna där jag haft fullt upp . Tror jag börjar bli sjuk också då jag haft sån sprängande huvudvärk att jag tom tog en värktablett ! Då är det riktigt illa ... Lite täppt börjar jag också bli , för att inte tala om mina magsmärtor som har varit värre än vanligt .

Dem senaste dagarna har jag umgått med min bästa , E , såklart då hon är lika arbetslös som jag . Haha .... Lite solning har det blivit . Har umgåtts med maken , då vi lunchade ( okej han lunchade , vi andra tog en kaffe - en annan var ju i princip nyvaken då man vänt på dygnet totalt ) Sen tog vi en tripp på stan , där vi skulle tvinga på honom ett par leopard - string i siden . Tyvärr var utbudet på den fronten ruskigt dåligt ...
Det har varit en del träningar såklart . Visserligen gick dem sämre än vanligt pga huvudvärk och magsmärtor , men det är smällar man får ta .
Igår kväll var Tim förbi en stund . Eftersom han tydligen skulle vara så duktigt med datorer skulle han hjälpa mig med lite problem jag haft .
Okej , jag vet inte om han var nervös , kände pressen osv . Kanske var det för jag stod och klagade lite ( med glimten i ögat såklart ;) ) Men han var ju nästan sämre än mig va de gäller datorer .
Tji fick jag , och mina problem kvarstår .

Vad jag fyller min dag med idag då , det återstår att se .
Jag har en aning om vad det kan bli ... Filmer och serier ! Har en hel del som bara ligger och väntar på att bli sedda . Heroes låter väldigt lockande ... ;)

Au revoir !

Nu är den invigd för iår ..

Nu är kylan här ! På riktigt !
Klockan var ca 17.3o och jag skulle bege mig iväg till gymmet för ett aerobic pass .
Jag började bylsa på mig ; mössa , halsduk och stickade tumvantar ( ! ) . Den stora frågan kom ; ska jag sätta på mig vinterjackan ? Det tog emot . Jag har ännu inte användt den iår . Men med tanke på att jag tidigare under dagen bara hade min lilla skinnjacka och fortfarande frös så åkte vinterjackan på .
Det var riktigt skönt ! Ett bra val av mig .
Dock kände jag mig väldigt tjock - klädd då andra människor bara hade tunna små jackor och inget mer . Men är man frusen av sig så är man .
Så nu är alltså vinterjackan officiellt invigd för iår .
Och jaa , jag älskar den fortfarande ! För ca 3dje året i rad elr vad det kan bli ... Och jaa , det var speciellt riktat mot E :)

Anyway aerobic passet var rätt komplicerat , även för mig . Det gick bättre för Tessan men hon hade faktiskt lite försprång då hon varit på det passet ett par ggr ...
Jag funderar på att lägga torsdags - aerobicen på is tills Siw är tillbaka igen .

Utekvällen i Tisdags vill jag förövrigt helst inte kommentera .
Mycket därför att det inte finns så mycket att kommentera då minnet sviker rejält där .
Det lilla jag minns är att det var väldigt mkt härj för vår del . Eller har jag fel ?
Cykelturen vi skulle försöka oss på till Satin kan ha varit den svåraste utmaning jag tagit mig an ... Dock verkade vi ha klarat den , eftersom vi kom fram till slutmålet .
En sak jag minns är en sång vi helt plötsligt började sjunga för fulla halsar , på våran väg till Satin ;
Tingelingilingi tåget går , uti vida världen . Den som 5o öre har får följa med på färden ... Vart fick vi den ifrån , och vem började sjunga på den egentligen ? Tydligen vaknade E med den i huvudet dagen efter och kunde för allt i världen inte komma på vart hon hade fått den ifrån . Haha , mystery solved !
Dagen efter vaknade jag med den värsta bakfyllan på länge , och blåmärken på hela kroppen och blod på fötterna ( vart kom det ifrån ? ) . Det spyddes blod ( vilket jag förutspår inte kan vara särskilt bra alls ) pumpsen var / är  klibbiga av nån slags vätska ( ? ) . Dagen efter ville jag bara försvinna nånstans far far away ...
Ja ! Så är det när jag får för mig att ta en rejäl utekväll . Men jag skyller på Koffe då han söp mig och E under bordet , och sen Putte som prompt skulle bjuda när vi var därinne ;)
Planerna är att ta en utekväll på söndag igen :) Kan bli lite svårt då E söp bort sitt leg . Men som jag brukar säga ; Petitesser !

SoLong !

Det här med musik

Häromdagen var det nåt slags musik - tema på msn .
Helt plötsligt skulle det skickas och tas emot låtar från var och varannan kontakt .
Joey ansåg , eftersom han har fått för sig att jag tydligen är nån slags thug / bad - girl , att  jag skulle skicka lite "tunga" låtar till honom då han bara får in Din Gata på radion där nere i sydligaste Sverige där han numera är bosatt , och det var så synd om honom pga det . Det hela gick väldigt bra , tills jag råkade skicka Petter ...
E
var bara tvungen att skicka nån låt med sin beloved favourite Basshunter , då hon tkr att han är något utöver det vanliga , både utseende och röstmässigt .
Och den viktigaste , varför jag påbörjade detta inlägg ...
Maken ville att jag skulle skicka lite låtar som gick bra att sjunga . ( Hans favorit - hobby är nämligen att sitta och sjunga för sig själv framför datorn ) . Lugna , helst med piano . Typ liknande Jason Mraz .
Hmm jaha , jaa den där Jason har jag hört talas om , men aldrig hört hans låt .
Maken blev bestört när han fick höra det och skickade genast över den . Efter att ha lyssnat igenom den ansåg jag att jag kunde lägga ett rättvist omdöme .
-Bra låt . Är den ny elr ?
-Hahahahaha ! Den spelades ju jämt sommaren -o6 .

Ja , där ser man . Så mycket kunde jag om musik .
Nu har jag iaf snart lyssnat sönder på den låten . Det är tydligen så jag gör med nya låtar jag gillar - spelar dom på repeat sisådär 5o ggr i sträck tills jag spyr på dom . Än så länge har det inte hänt med Jason , men det är bara en tidsfråga ...

Förvirrade läkare

Läkarna står handfallna . Ingen verkar kunna lista ut vad det är för slags sjukdom jag lider utav .
Dem tar en jäkla massa prover och jag känner mig som nån slags försökskanin .
- Vi kan lika gärna testa allt .
Visst . Just nu sitter jag med sönderstucken arm , och ett plåster lika stort som min handflata .
Den 2 nov kommer svaren från proverna och då ska det diskuteras om hur vi ska gå vidare . Tydligen ska jag förbereda mig på operationer , sjukhus och behandlingar .
Och tydligen tar det hela 3 veckor för att kolla igenom mitt blod på jakt efter konstigheter . Nejnej , strunt i mig och min olidliga smärta . Känn ingen stress , ta eran tid och låt mig fortsätta lida . Ja men visst , jag klarar mig alldeles utmärkt ..
Funderar på att ringa arbetsförmedlingen och tala om att jag för tillfället inte är i stånd för nåt arbete . Kan man bli sjukskriven fast man inte har något jobb ? 
Dagarna går åt till att ligga på soffan framför tv'n , invirad i en filt . Jag plöjer igenom alla filmer jag kan hitta . Senast idag såg jag Hitta Nemo .
Matlusten är försvunnen , likaså motivationen och energin . Har bara lyckats träna en gång den här veckan , när jag i vanliga fall tränar ca 6 ggr . Vädret gör inte mycket heller för orken .

Har iaf lyckats fixa allt till universitetet nu . Det blev en hel del missförstånd och felskickningar , men nu så ska det väl ändå vara påväg åt rätt håll förhoppningsvis .

Farväl Sverige !

Tidigaste morgonen hittills - 5.4o ringde klockan .
Har stressat omkring som en galning den senaste timman .
Sitter och väntar på E och hennes mamma , och sen kommer M och K och hämtar upp oss .
Nu kom E och jag har inte lagt i allt än .
 
Farväl Sverige ett par dagar , nu styr vi kosan mot Paris !

2 dagar kvar

Tidig morgon .
Då jag hade legat klarvaken halva natten ( Har nog dragit på mig nåt slags sömnproblem då jag inte kan somna  men sen går upp tidigt ändå ) kändes det extra tufft att gå upp när klockan ringde . Men det var bara att göra sig iordning och bege sig in mot stan där jag skulle träffa pärlorna för våran planerings - fika . Mycket trevligt ...
Det beställdes konstiga kaffesmaker och vi slog oss ner med varsitt block och penna och började skriva packlista .
Även fast vi satt där ett par timmar blev det inte mer än ca 7 saker på den listan , så vi bestämde oss för att packa ihop och gå en runda på stan istället .
Blev lite små - shopping ; en kuvertväska , 3 par strumpor , årets rosa band och lite såna smågrejer . Vi växlade även pengar ...
Vi träffade också på Maken / Ede och bestämde att vi skulle ta en rejäl utekväll på tisdag . Dock kan det bli lite krångel då både jag och E ska till läkaren tidigt på onsdags morgonen och maken hade nån slags klipptid ... Men asch , petitesser ! Kan ju aldrig bli värre än den ödesdigra kvällen / morgonen efter den 2o september o6 ...
Efter staden bar det iväg på ett pilates - pass med K .
Vad vi tycker om det är ännu oklart .
Nej om man kanske skulle ta och börja lägga fram allt man ska ha med sig ?
Njaa ... Blir nog en film istället .
Packningen tar man ju kvällen innan ;)

Tisdag

Dagen har spenderats hemma hos E med en skål Ben & Jerry's , och ett bord fullt med kartor och datorer då vi har börjat spåna lite på allt som ska hittas på under dagarna i Paris .
Vi lärde oss väldigt mycket och skrev en rejäl lista på allt som ska besökas . Eiffeltornet , Triumfbågen , Louvren och liknande turistattraktioner är ju självklarheter . Och med risk för att låta lite hmm .. jaa ni vet , så ser vi ( alltså inte bara jag ) nog mest fram emot H&M , Zara och Mango . Haha ! Men eftersom Zara inte kommer till våran lilla stad förräns slutet av november så måste man ju passa på när man kan . Och H&M ...jaa H&M är ALLTID bäst ! Och även ännu bättre utomlands . Så .. Det är ju nån slags ursäkt  för det .
Efter att jag varit hos E så tog jag mig vidare till solariet . ( Själv , eftersom E var lite krasslig ) .
Sedan bar det av hemåt . Väl hemma kände jag att hungern började ge sig till känna , och då våran kyl och skåpen gapar tomma ( as usual ) så fick jag helt enkelt använda min fantasi . Det slutade med pasta och tonfiskröra . Det var så sjukt gott så det kan mycket möjligt vara min nya favoriträtt .
Jaa ... Efter det fixade jag med iPoden , ROSA PANTERN menar jag ju . Vilket tog ca 4o min ... Många nya låtar .
Sen var det bara att sätta på sig träningskläderna och bege sig till gymmet för ett aerobic - pass .

Vad jag ska hitta på nu är ännu oklart . Eftersom det blir en tidig morgon imorn - ska träffa pärlorna på Georges tidigt för att planera och skriva packlista sen växla pengar osv , kan det nog bli en tidig kväll ikväll .

Det håller i sig

Måndag .

Fortfarande ett komplett vrak .

RSS 2.0