En produktiv morgon

Klockan har knapp slagit 9.oo ännu , men jag har redan varit på benen ett par timmar .
Startade dagen klockan 7 , då jag skickade iväg ett meddelande till Guldnunnan om en förfrågan om hänkning för en powerwalk . Det var inte vidare populärt så jag begav mig iväg själv .
Kom hem tog en lång dusch , busade och fixade lite smått inför kvällen , packade fredagsfikat , fixade matlådan och nu sitter jag här och äter en nyttig och näringsrik frukost beståendes av havregrynsgröt med rivet äpple och kanel och ett glas citronvatten på det givetvis . Imponerad är ett ord jag skulle vilja använda mig av .

Om en stund ska jag och mina chockrosa foppatofflor bege mig upp på stan för att möta upp med Guldnunnan och fixa en del saker till kvällen för att sedan dra vidare till jobbet .

Lediga dagen

Idag var min lediga dag för denna vecka . Och då ska allt hinnas med att göras som inte hinns med i vanliga fall när man jobbar . Flängt runt som en jude överallt och ingenstans , och ändå hanns inte allt med . Spenderat de senaste timmarna framför spisen där det bakats och lagats mat . Denna vecka är det jag som har ansvaret för fikafredag , och efter mycket tjat har jag fixat till mina numera berömda Kärleksmums .

Imorgon är det dags för Järngänget att återförenas för en galen kväll . Givetvis kör vi Dare som alltid när alla 3 är samlade .
I vanlig ordning börjar kvällen hos mig , fortsätter vidare till Studentgatan och inflyttningsfest hos baby för att sedan fortsätta till Kåren där jag ska möta upp med Guldnunnan ! Att jag slutar jobbet tidigast 19 imorgon och börjar tidigt på lördag är inget som stör mig nämnvärt ännu .

Skitdag

Denna dag har , i vanlig ordning , spenderats på jobbet . Vemodigare och sorgsnare dag får man leta efter . Nog för att de senaste veckorna har inneburit mycket ledsenheter , men idag tog priset . Skitsnacket flödade och likaså tårarna . Min älskade baby kunde inte få tårarna att sluta rinna , och mitt hjärta höll på att brista .
Det finns fan inte en enda bra sak med detta , och jag vet att alla håller med mig .
Jag har mina änglar kvar och det är det som räknas . Just nu ser jag fram emot trippen till Huvudstaden mer än någonsin . Det behövs verkligen nu i allt det trista .

Ett sant rykte

Idag nådde en sak mina öron . Tydligen är det nu officiellt . Jag fick en chock , luften gick ur mig och jag blev mållös . Nu passar det tydligen . Mycket läglig timing . Jag kan fortfarande inte fatta det , och jag hoppas innerligt att detta inte betyder något och att det kommer ändras .
Frågan de flesta nu ställer sig är Why ?!

J.D sa det alldeles utmärkt ;

That hurt me so much I lost my breathe a little .


Mello del 1

Första deltävlingen av älskade mello är över . I vanlig ordning är jag sjukt besviken på bidragen , förutom ett ... Alcazars låt kan ha varit det bästa jag nånsin hört . För att inte tala om koreografin . Jag fick rysningar i hela kroppen , och jag kan nästan redan nu säga att jag vill att de tar hem segern detta år .
Denna låt kommer lyssnas flitigt på ett bra tag hädanefter . Tills jag tjatat ut den i vanlig ordning vill säga .

Dagens citat

" Gud vad det luktar kattfisk ! "
Sagt av Angelina . Hon har sina stunder ...

Förövrigt fick vi en liten bonus på jobbet idag . Det gillas . Mycket . Mer sånt tack !

Fredag !

Igår på jobbet lyckades jag göra jordens snyggaste vurpa . Jag dog av skratt . Ett par minuter senare går vi tåg och krockar in i varandra , alla tre . Vi låg dubbelvikta av skratt än en gång . Slutkörda och övertrötta var nog ett rätt bra ord att beskriva oss då .
Idag får jag iallafall leva med sviterna efter min fenomenala vurpa då jag har ett blåmärke som har antagit en knallblå färg och är i storleken av en knytnäve på mitt vänstra knä . För att inte tala om vilken smärta jag har .

Idag är min lediga dag , och jag tackade nyss nej till att hoppa in och jobba ändå . Det dåliga samvetet gnager i mitt huvud , men jag har lovat bort mig för andra saker idag . Och har man lovat så har man . Ett löfte är inte till för att brytas .

Erövring

Idag var min ängel Amanda och hälsade på mig på jobbet för att skryta om sin senaste erövring . Hon har lyckats snärja våran charmkille ! Eller om det är han som lyckats snärja henne ... Det förtäljer inte historien .
Avundsjukan högg till i mig för en kort sekund , men den försvann lika fort som den kom . Givetvis kunde jag inte bli mer glad för hennes skull .

Idag fick jag nyheten att jag " sitter säkert  och inte behöver oroa mig " . Det var väntat men innerst inne blev jag nog ändå extra glad . Hur pass bra och säkert det egentligen är , det får tiden utvisa .

RSS 2.0