Mycket kärlek för en kort stund

Efter en hel månad ifrån varandra , kom P äntligen hem på visit över helgen .
Så underbart att äntligen få träffa honom igen . Men tyvärr gick tiden på tok för snabbt och nu är han tillbaka nere i Lund .
Jag vet inte vad det är , men detta avsked var mycket tuffare än det vanligtvis brukar vara .
Jag kan helt enkelt inte sluta gråta . Tårarna bara kommer , titt som tätt , helt plötsligt . Jag orkar inte ens försöka hålla tillbaka dem längre .
Sjukt jobbigt ... Och nu dröjer det ett par månader till nästa gång vi ses igen .
Nej nu klarar jag inte av att tänka på detta längre så jag sätter punkt och lägger mig i sängen med en ask näsdukar för att tycka synd om mig själv .
Punkt .


Bokrea

Blev en tidig morgon idag med . Gick upp en halvtimma innan väckarklockan skulle ringa , men det var bara skönt . Hann ringa vårdcentralen ( som skulle återkomma senare - senare har inte kommit än ) , ringde alfakassan men deras väntetid låg säkert på sisådär en halvtimma och såå mycket tid hade jag inte .
Planen var att jag skulle träffa E och vi skulle ställa oss i kö till bokrean som skulle börja idag .
Det blev lite missberäkningar i bådas tidscheman ( trots den tidiga morgonen ) så det blev inget köande , men det behövdes inte eftersom det var alldeles folktomt !
Vi kände oss lite osäkra på ifall det kanske inte alls var nån bokrea idag , så E var tvungen att fråga personalen .
- Joo visst är det bokrea . Startar idag . Rea - böckerna och filmerna hittar ni i den delen av åhléns , säger han och pekar i rätt riktning .
Vi småspringer dit , irrar omkring efter en kundkorg och slänger oss på hyllorna .
Jaa ... Alltså , vi kunde säkert ha kommit dit på kvällen och allt hade funnits kvar . Det var somsagt inte en människa där som var särskilt intresserad av denna rea . Inte hade dom särskilt stort utbud heller ... Men det blev en film - Brookeback mountain , och ett paket med brännskivor . En liten besvikelse faktiskt ...
Vi gick vidare runt staden , blev inte så mycket mer shopping förutom ett par "vinterstrumpor" , nagellack och ögonbrynspenna .
Vi sprang även på Emma , som vi , eller iaf jag , inte träffat på år och dar .
Vi samtalade en stund , men eftersom det var sjukt kallt och Emma skulle möta en väninna så skiljdes vi åt rätt så snart , och E och jag cyklade hem till respektive bostäder .

När jag kom hem hände en hemsk sak . Helt enkelt fruktansvärd .
Mitt liv är nu enligt mig över . Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra ... Jag fäller stora krokodiltårar , men har ändå bestämt mig för att kämpa på . Jag intalar mig själv att det kan bli kul ... En lite jobbig utmaning , men jag ska klara det . Nu är det på allvar !

Nu sitter jag och väntar på K . Vi ska iväg och simma 1 km , eller 2 snarare ;) Mycket skönt !

9 dagar kvar till Paris !

An (not so) ordinary monday

Dagen började klockan 8.oo då väckarklockan ringde . En väldigt tidig morgon enligt min åsikt ... Fast kanske inte egentligen när man tänker efter då jag i vanliga fall går upp runt 9 - 1o ändå ... Men det kändes tufft i den stunden iaf .
Anledningen till den tidiga morgonen var att jag skulle infinna mig på min gamla skola för nån slags lektion , då jag tydligen hade en uppgift kvar att göra , som bara har legat och väntat på mig och pga denna har jag inte kunnat ta ut mina betyg .
Iaf så begav jag mig iväg mot skolan ... Cyklade runt och ställde cykeln på baksidan ( så att ingen förstod att jag skulle in på skolan ) , gick upp till läraren jag skulle träffa ( smygandes längs väggarna ifall det skulle dyka upp ett ansikte jag inte ville träffa på )  och knackar på hennes dörr . Medans jag står och väntar på att nån ska öppna hör jag en välbekant röst ...
 - Så , så , så , så om du gör såhär ...
Det tog mig inte många sekunder att förstå vems röst det var jag hörde ; det var ju Tompa !!! Hahaha gissa om jag började skratta för mig själv .
Lektionen , eller vad man ska kalla den ... diskuterandet ? gick väldigt bra , diskuterade etik med läraren , som förövrigt tyckte jag var väldigt duktig . Begåvad skulle man rent av kunna säga . Väldigt intressant ämne också , aldrig tänkt på saken förut ...
Iaf så kunde hon äntligen sätta ett betyg i ämnet Religion och mitt slutbetyg är fixat och klart .

Efter att skolan var fixad åkte jag och köpte lite gott och begav mig hem till E . Meningen var att vi ( förutom att bara chilla och umgås och sånt , självklart ) skulle fixa hotellet till Paris ( som förövrigt närmar sig med stormsteg ) sola , och lite annat smått och gott ...
När jag nu ändå har nämnt att vi skulle sola så kan jag ju fortsätta på det spåret ...
Alltså de var ju inga vanliga solarium på det stället .
Vanliga solarium , enligt mig , är när man stoppar in en polett och solariet går igång . Det finns EN knapp och den är för ansiktskanonen . Och sen självklart finns det en fläkt som man kan välja olika hastigheter på .
Solariet vi var och solade på , det var inte från denna värld . Det var ett jäkla high - tech solarium från framtiden .
Det fanns säkert 1o olika knappar , för alla möjliga finesser .
Det var en knappt för start , det var 3 knappar för radion och dess olika kanaler , 2 knappar för fläkten , 2 för själva rören , 1 display etc etc ....
Det fanns faktiskt en tavla med förklaringar till alla dessa knappar ( för vilken vanlig människa skulle förstå vad alla dessa knappar var bra för ? ) som jag självklart försökte läsa igenom ... Dock utan större framgång .
Jag tryckte in alla möjliga knappar och kanaler och fläktar , och såhär i efterhand undrar jag om jag lyckades stänga av rören för jag är fortfarande lika blek som jag var innan ...

Efter solningen begav vi oss tillbaka hem till E för lite mat . Skaldjurs - och morotssoppa , en gammal klassiker och favorit .
Sedan var det bara att säga adjö , för E skulle nämligen iväg att jobba .
Senare på kvällen blev det självklart ett aerobic - pass för min del . Me like sooo much !!
Bosse var inte där så vi hade en vikarie . Och sicken vikarie !! Svetten bara rann av alla , och när vi körde styrka på slutet så skrek folk av utmattning / trötthet / smärta ... Behöver jag säga att jag hade jordens träningsvärk i magen idag ? Men självklart tränade jag på idag igen som vanligt ;) Kan aldrig bli för mkt eller för jobbigt ...

Förövrigt så inhandlade E en likadan iPod som mig , under dagen . Tur hade hon då hon fick den sista , i sin färg , som fanns i landet , eller nåt . Så nu kan vi gå omkring och matcha varann . Dock har vi olika färger ; hon har grön medans jag har rosa .
Vi har även döpt dom så finurligt ;
  Froggis ( Crazy Frog ) och Rosa Pantern .

Imorn är det bokrea . Jag och E står självklart och köar , med näsorna tryckta mot glasrutorna .
Vi ska vara först in !

Lycka !

Jag har fått tag på stövlarna !!!
De bruna stövlarna som jag varit så ledsen över att jag missade , de tog ju slut så snabbt .
Men idag , när jag var på köpcentret med mamma så fanns det ett sista par i min strl ! Självklart var det inget att fundera över utan jag tog dom direkt !
Passar perfekt till skinnjackan och väskan och allt annat för den delen med ;) Vilken lycka !

Däremot blev det ingen kjol , för den var slut . Kanske , kanske kommer in igen .
Som sagt ; alltid är det något .

Idag säger jag förresten också ett jättestort grattis till Bella som entrar vuxenvärlden . Hela 18 år blir hon :)

Imorn är det middagsbjudning på G . Det kommer att bjudas på en riktigt klassiker ; Tacopaj och ananaspaj ! ( Och lite smått och gott till ) Haha ... Mycket minnen och mycket E och A över den maten , då vi föråt oss på det en period ... :)

Nu ska jag ta mig en soygurt och kolla på de sista avsnitten av L Word .
HejSåLänge

Äntligen !

Jag har äntligen lyckats få tag på de vita skorna som jag så länge letat efter ! Jag är hur nöjd som helst . Fick det sista paret i strl 37 , som låg gömda inne på lagret i en mosad kartong . Nu är dom mina , äntligen !
Fast å andra sidan så missade jag ju stövlarna som jag så gärna ville ha ... Alltid är det nåt .

Igår var föresten en hemsk dag .
Okej egentligen en bra dag , fast med ett dåligt inslag .
Dagen började hos frisören , där hon som vanligt blev förskräckt över mitt hår även fast det bara gått sisådär 2 - 3 månader sen sist . Klippte av en bra bit , ca 1o cm , men det är smällar man får ta . Jag är nöjd hursomhelst .
När jag ändå var i de trakterna så tänkte jag att jag slinker in hos E en snabbis . Sagt och gjort .
E låg och sov , men gick snällt upp . Vi satte oss i köket och E fixade varsin soja - latte åt oss . Me like !
Efter ett par timmar började det kurra i våra magar och vi bestämde oss för att åka upp på stan och käka lunch . Vi började fundera på vad vi var sugna på och kom fram till att pizza nog lät som det bästa alternativet .
Så vi drog upp till planeten ( där dom utan tvekan har godast pizza i stan enligt min åsikt ) och beställde .
Det är här det hemska i historien börjar ... Jag åt 6 bitar / slicesar !!! Jag som i vanliga fall äter två ! Visst var jag mätt efter två , men på något konstigt sätt fortsatte jag att äta .
Jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv . Jag började seriöst fundera på om man kan bli magpumpad om man ätit för mycket .
Efter 2 h skulle jag träffa K för att gå på ett aerobic pass . Jag var fortfarande sjukt mätt , sjukt illamående , hade tillråga på allt fått magknip och inte nog med det ( ! ) så fick jag håll mitt i passet . Jag behöver väl inte säga att det aerobic passet gick ... inte särskilt bra ?!
Klockan 2o - 21 ( vi åt kl. 15 , så alltså ca 6 h efter ) började jag må någorlunda bra , och fick i mig ett kokt ägg .
Jag mår fortfarande illa av bara tanken på pizza . Det var första gången ( på mycket länge ) och väldigt troligt sista gången jag åt det .

Det roliga i historien är att när jag kom hem efter det hemska ätandet , hade mamma gjort mat . Vad blev det för mat ? Pizza såklart ! Behöver jag säga att jag skippade den måltiden ?

 Nu ska jag packa min träningsväska och ta mig till gymmet för ett aerobic - pass .
Hejsålänge


Filmtips

En seg , tråkig och lång dag som gått otroligt sakta .
Men ... Passade på att se en film - Stomp the yard . Ååh det kan vara den bästa filmen jag sett på länge ! Kan verkligen rekommenderas .
Handlar om gäng och rivalitet , dans , kärlek , vänskap osv ... Skadade ju inte att det var väldigt snygga skådespelare med muskulösa kroppar ;) ... Koreografierna var ju också något extra :)
SE DEN !

                   image24                               image25


Åh . . .





Den är så vacker , denna låt !
En riktig mys - låt  , passar perfekt nu när det är mörkt och regnigt ...
Tänk att ligga tätt intill P och lyssna på den här låten . Ååh ...


Vilken idiot !

Vilken jävla idiot som jobbar på Phonehouse . Fullständigt inkompetent ! Pantad , iq - befriad och blåst . En jubel - idiot .

Igår var jag somsagt inne där för att byta mitt telefon abonnemang . Efter att ha ställt EN standardfråga ( ringer du mkt ? ) så trodde han att kan kände mig utan och innan och kunde utifrån den nya kunskapen om mig och mitt liv etc . kunna fastställa vilket abonnemang som passade mig bäst . Det var inget snack om saken , det han valde var rätt . Prick . Punkt slut . Så är det .

Jag försökte ta reda på andra som kanske skulle kunna passa mig bättre , men icke han trodde stenhårt på det alternativ han lagt fram åt mig . Han ville inte ens berätta om de andra !

Det började snackas om förlängd bindningstid osv . Jaha och vad betydde de då ? Absolut ingenting , fick jag till svar ! Nehe ...

Eftersom jag inte ens fick nån prislista eller någon som helst slags infomation om det nya abonnemanget gick jag in på operatörens hemsida för en stund sen . Jag passar på att kolla igenom alla de olika abonnemangen som de har , Och vad ser jag då ? Joo att det finns ungefär 3 andra abonnemang som skulle passat mig mycket bättre !

Nu blir jag väl alltså tvungen att gå tillbaka till den inkompetenta idioten och tala om detta för honom , och så får han banne mig ställa allt tillrätta !

Fan , GE MIG HANS JOBB ! Jag skulle kunna göra det tusen gånger bättre !


Åh... Ska man behöva göra allting själv ?


Ams , Buss & Simning

Jaa , åkte upp till arbetsförmedlingen som det var planerat idag . Och hör och häpna ; Jag tog bussen ! Har inte åkt buss sen ett par månader tillbaka , men idag var det regn och grått så jag hade inget val ( mamma hade bilen ) . Det var en oerhört tråkig upplevelse , och det kommer nog dröja ett par månader igen tills jag tar bussen nästa gång .
Anyway.... Det gick relativt snabbt på arbetsförmedlingen ( i jämförelse med hur lång tid de kan ta ) . Fick prata med en oerhört bra människa som jobbade där . Hon skulle tom skicka in mina uppgifter och papper till två olika jobb , så jag håller tummarna . Under tiden ska jag söka alfakassa också så jag har nån slags inkomst . Ett lyckat och mycket givande besök alltså .
Sedan svängde jag förbi min kära gamla skola för att prata om mina betyg som strulat , men tyvärr var inte hon som hade hand om det inne , så jag fortsatte upp på stan för att lämna tillbaka en av koftorna jag inhandlat igår . ( Har jag nämnt att jag är bäst på att köpa och sen lämna tillbaka saker / kläder nuförtiden ? )
Sedan satte jag mig på bussen igen och det bar av hemåt .
Knappt hade jag kommit innanför dörren förräns jag fick ett sms från K som undrade om jag hade lust med ett träningspass . Då motivationen inte var på topp för träning på maskinerna , bestämde vi att vi skulle simma istället . Åh me like ! Vi simmade ca 5o min och det var riktigt riktigt skönt .... Vi bestämde att vi ska simma oftare .
Så ... Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av kvällen .
Antingen börjar jag läsa Snabba Cash , eller så ser jag filmen Stomp the yard . Vilken spännande fredagkväll ....

Torsdag

Idag började dagen med en rask promenad innan frukost . Det var ett bra tag sen . Förut gick jag jämt innan frukost , men nuförtiden blir det mestadels på kvällen , eller under dagen . Men idag blev det alltså innan frukosten då jag visste att jag inte skulle hinna senare under dagen .
Sedan var planen att jag skulle befinna mig på arbetsförmedlingen i princip hela dagen ( det brukar ju inte gå särskilt snabbt där ) . Men den planen sprack ....
När jag står och fixar mig så passar jag på att slå en pling till E och höra om hon har lust att ses efteråt .
E var , tillsammans med Michaela och Rille , påväg till Rekryteringsmässan som skulle hållas på Conventum . Hon frågade om jag inte hade lust att hänga med dem istället , och visst varför inte ? Det skulle kunna bli intressant . Kanske hittar mig nåt slags jobb , tänkte jag .
Mässan sög rätt och slätt . Det var bara propp mycket folk och trängsel ( jättekul för oss med klaustrofobi ) och alla företag sökte folk med utbildning . Där stannade vi inte länge . Vi tog ett par pennor , lite godis och varsin drink och sen drog jag och E vidare upp på stan .
Det blev en hel del inköp ; Två tunikor , två koftor och en bok ( Jens Lapidus - Snabba cash ) .Passade även på att byta abonnemang på telefonen då jag ansåg att mitt gamla inte var något för mig längre .
Sedan bar det av hemåt för lite mat , och sen blev det ett aerobic - pass på gymmet . Me like !
Så nu är alltså planen att sitta på arbetsförmedlingen hela dagen imorgon istället . ( Måste ha något slags jobb , och det snarast ! )
Nu är föresten E's andra hälft hemkommen och stannar ett par dagar , så henne kommer man inte se eller höra något av de kommande dagarna .
Jag önskar dem en trevlig ... eeh långhelg ? Vistelse ? Umgänge ? Tid ?  Dagar ? Hmm ... You get my point  !
Anyway .... Hoppas de får njuta så mycket som möjligt av varandra :)


Kalas

Igår fyllde alltså K år ( ett jättestort grattis till henne ) och vi var bjudna på lite kalas med tårta osv hemma hos hennes mamma . Vi drack thé / kaffe och åt hemgjord rosa prinsess - tårta ( med en liten grodprins på toppen ) som hennes mamma bakat och kakor . Det var mycket mysigt och trevligt .
Eftersom hon nyss flyttat in så fick vi för första ggn se det nya boendet . Mycket fräscht :)
M hade redan spoilat och berättat presenten som skulle va en överaskning ( svikarn ! ) . Hon fick iallfall en resa till Paris med mig och E , över en weekend ( 5 - 7 okt ) . Helt klart jordens bästa present !

Senare drog vi vidare till Tessan och KissKiss där det vankades lite förfest .
Eftersom folk körde / skulle jobba / var panka så blev det en nykter och städad kväll . Jag , J , M och E ocluperade köket , snodde en bunke chips och satt och spelade kort . Det blev lite skitgubbe , finns i sjön och poker . Väldigt roligt faktiskt .
När K hade supit sig nästan redlös så bar det vidare till Björnstugan .
Eftersom vi tänkte spara in lite pengar på garderoben så slängde vi in alla jackor i bilarna och småsprang lite huttrande till Björnis där det var relativt folktomt . När vi ska betala entrén ser vi på en skylt ; Entré inkl. garderob . Haha tji fick vi som var snåla och skulle spara in lite pengar .
Väl inne så ockuperade vi sofforna , och beställde lite smått och gott till bordet . Jag fick en cola ....
Efter att ha skrattat så mycket att vi hade ont i magen åt K och hennes fylle kommentarer och saker hon hade för sig , så slog det om och hon däckade .
Kvällen slutade när hon hade spytt ner sig och M var tvungen att ta henne hem .
Vi skiljdes åt , jag skjutsade hem E och J och så åkte jag också hemåt .

En riktigt rolig kväll , som snart bör göras om !

( Fick nyss sms från K ; hon var tvungen att avboka sig från aerobicen ikväll då hon mår "ganska pissigt" . Haha ! )

Föresten , någon som kommer ihåg mitt motto från igår ?


                           
Födelsedags-             Vi spelar kort !             Inne på Björnis            E , J och Jag
barnet                                J och E                        M , J och K

A good day

Spenderade dagen på stan med E - en väldigt bra dag med väldigt bra shopping . ( Och väldigt bra sällskap ) .
Blev den underbara Buddha - tavlan , den efterlängtade halsduken , en påse blåbär / lingon - thé och så hämtade jag äntligen ut mina magsårs - tabletter vilket verkligen var på tiden . Nu kanske jag äntligen kan tillfriskna från detta hemska lidande ... Blir bara värre och värre för varje dag som går .
Har inte känt mig alltför kry de senaste dagarna ( olidlig mag - smärta , ingen energi och mkt frusen ) så jag skippade min promenad idag . ( Ve och fasa ! ) Känns inte alltför bra ... Eller inte alls bra snarare . Får väl gottgöra för det imorgon helt enkelt .
Fick min L Word box idag så kvällen har spenderats framför den .
Imorgon är det jobb på schemat .

Förövrigt firar jag och P 2o månader idag ! :)
Dock har jag fått fira den själv då P befinner sig ca 55 mil härifrån .... Smällar man får ta ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på L Word !
HejSåLänge

En kul grej ...

Klockan är 1o.12 och mobilen ringer (Jag har förövrigt redan varit uppe i drygt 2h ) . Ser på displayen att det är min chef ( eller min före detta chef numera kanske jag borde börja säga ) . Jaha , vad kan han vilja , undrar jag och svarar .
"Jaa hej ... Du jag sa igår att vi inte behövde dig något mer , vilket inte var riktigt sant ... Till helgen kan du få jobba " .
Jaavisst .. Inte tackar jag nej , även om jag hade god lust att göra det , men det skulle bara jag förlora på . Och för att vara min chef och ringa hela TVÅ DAGAR INNAN , det är inte något som händer alltför ofta . ( Hur många gånger har det inte hänt att han ringt till sina anställda lördag morgon kl. 1o och säger att man ska vara på jobbet om sisådär 3o min ) - Så funkar det i hans värld .
Så ... Två dagar till fick jag alltså . Sen så var det roliga slut .
Jag kallar mig fortfarande arbetslös .

Beställning

Klickade precis hem första säsongen av underbara L Word från cdon , som jag velat ha så länge . Självklart såg jag sen att den var snäppet billigare på en annan sida , men asch ... Jag är nöjd iaf !
Nu när jag inte längre har något jobb ( som min chef så fint uttryckte det ; Vi behöver inte dig längre ) så får jag helt enkelt spendera tiden framför denna underbara serie ! Några timmar lär jag ju kunna döda :)
Sedan blir det till att panta burkar och beklaga sig dag ut och dag in , tillsammans med E som befinner sig i samma situation för tillfället .
Jaa ... Det blir en ny erfarenhet detta . Blir en massa dö-tid ... Fast även ännu mera träning :D

Jag återkommer med historier , berättelser och iakttaganden om mitt nya liv som arbetslös . Spännande ...


Shopping

Idag var jag ledig från jobbet och då passade jag på att träffa E för lite shopping , som jag precis är hemkommen ifrån .
Eftersom det verkligen vräkte ner så fanns det inte så många andra alternativ förutom köpcentret , och en sväng till Lager .
Blev en del shopping ; en lång stickad kofta , en tunika , en bok och ansiktsvatten . Rätt mycktet för att vara mig . Återstår att se om jag behåller allt ;)
Nästa gång hoppas vi verkligen på finare väder och en stanrunda !

Nu ska jag fixa och plocka lite , och sen åker jag iväg på träning .
Senare ikväll blir det nog Idol om jag hinner .

HejSåLänge

Helgen

Jaa då har ännu en helg passerat ... Jäklar vad fort det går !

Fredagen spenderades på jobbet , och sedan bar det vidare till gymmet för ett träningspass med Bosse . Jag börjar faktiskt gilla Bosse lite mera ....
Iaf i koreografin skulle vi gestalta John Travolta in his early days , med moves från ... Jag skulle gissa på Saturday night fever .
Eftersom jag är av en yngre generation ( den yngsta på det passet också att tillägga ) så hade jag lite svårt för detta , eftersom det inte är något jag växt upp med . Men det var bara att släppa alla hämningar och fjanta omkring , och DET är något jag är väldigt bra på !
Efter träningen bar det av hemåt för en dusch och ett mål mat , för att sedan åka vidare till P's föräldrar där jag skulle spendera natten .
Det blev en väldigt trevlig kväll , såg bl.a. Georgia Rule med Lindsay Lohan ( som jag inte har mycket till övers för ) , men filmen var helt ok iaf .
Sedan var det bara att gå och lägga sig , ensam i P's säng , då vi skulle upp tidigt nästa morgon .

Lördagen började med en olycka . En olycka som inte är särskilt ovanligt för att vara mig . Jag ramlade helt enkelt i trappen , glider ner på knäna , sträcker ut armen för att ta tag i trappräcket , slår i den jäkla hårt men stannar iaf upp . Jag sitter kvar och suckar åt mig själv ...
Nu bär jag alltså omkring på ett äckligt och ruskigt stort blåmärke som täcker hela min underarm , och jag kan ju säga att det gör ruskigt ont . Funderar på att ha armen i en mitella ett tag ...
Anyways ... Vi skulle alltså ner till Lund med P's och Eriks grejer då dom skulle flytta in i nya lägenheten . En väldigt rolig roadtrip ( dock vääldigt lång ) fast jag hade glatt kunna fortsätta åka .
Dagen gick väldigt snabbt , men hann iaf träffa P 3h innan det var dags att fara hem igen .
( Och även om man inte kan tro det , så var det värt 12h bilfärd för att få träffa P så kort ... DET är kärlek )

Söndagen har spenderats på jobbet . Inte hunnit med så mycket mer eftersom jag slutade nyss . Trodde att jag skulle få sparken idag också föresten , men jag klarade mig !
Nu ska jag iväg på min dagliga 1h promenad , den gillar jag !

So Long !

RSS 2.0