Beställning

Ännu en beställning har nu gjorts , och tro det eller ej , men denna gång var det inga filmer elr boxar - utan kläder ! Det händer inte alltför ofta ...
Blev iaf bland mycket annat en ny rosa bikini (det gäller att ha framförhållning) eftersom min lite smått förstördes efter förra resan . Förövrigt kommer det nog behövas när vi ska till Polen ...

Den kommande veckan är fullspäckad med skola , jobb , träningar och en hel del annat . Men jag är inte den som är den utan jag biter snällt i det sura äpplet (?) . Hellre det än att ligga hemma liksom .

Ännu en tripp

Ännu en resa är nu bokad . Jag kan inte känna annat än lycka .
Denna gång åker vi tillbaka till mina rötter , mitt älskade land / stad och familj . Mitt andra hem helt enkelt .
Självklart delar jag denna upplevelse med min ständiga följeslagare och bästis .
Denna resa kommer äga rum endast 3 veckor efter att vi är hemkomna från underbara Paris , och vi kommer befinna oss där i en vecka .
Jag längtar !

Blandade känslor

Efter 9 veckor av konstant jobbande är det idag sista dagen jag kommer befinna mig här på heltid .
Det är med blandade känslor jag kommer ta farväl . Den senaste veckan har jag försökt fjäska in mig en hel del för att få så mycket jobb som möjligt i höst , snäppet mer än i våras vore inte helt fel ...
För att fira detta ska jag snart möta upp min pärla för en lunchdejt på Coco Thai , där vi kommer sitta med kalendrarna framför oss och planera . I höst händer det en hel del stora saker .

Serier

Nu när hösten är här , så börjar äntligen alla serier igen . Det är något man väntat en längre tid på .
Häromdagen började The Hills, på måndag är det One Tree Hill's tur, den 21a sept Brothers & Sisters och den 22a Heroes , om man ska tro ryktena . Nu väntar jag med spänning på när resten av serierna ska börja igen .
Det är nästan så att man ser fram emot hösten lite ... Men bara nästan .

Lycka !

Åh min kära pärla meddelade nyss att en av våra favoritserier äntligen är tillbaka med start imorgon - The Hills .
Kan det verkligen vara sant ? Jag vågar knappt tro på det med risk för att bli för besviken .
Imorgon är det jag som sitter och räknar ner timmarna tills jag slutar jobba och får komma hem och äntligen se ett nytt avsnitt av denna underbara serie .

Dåligt !

Dagens värsta nyhet är att den 6e Harry Potter filmen som egentligen skulle ha premiär 21 november , nu kommer ha premiär 17e juli nästa år ... Uppskjutet med andra ord , på grund av manusförfattarstrejken som var för ett tag sen .
Jag är måttligt road !

Imorgon är det förövrigt 2 månader kvar till underbara Paris ! Så som jag ser fram emot det .
Och nästa resa har redan börjat planerats ...

Ikväll spenderar jag en sista kväll med min kärlek , då han beger sig tillbaka till sydligaste Sverige imorgon ...

Beställning

Det här med att jobba framför en dator är rent livsfarligt . Jag har nu lyckats klicka hem två beställningar , varav en innehåller filmer såklart . Skrämmande hur lätt det är .
Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan dom ligger i brevlådan och väntar .

OPI

Precis när Paris resan blev bokad så kommer det lägligt nog en ny kollektion från OPI som heter just La collection de France . Lite läskigt kan tyckas . Kan mycket möjligt bli ett par nya lack därifrån .
Och på tal om Paris och skönhetsprodukter kan jag inte bärga mig förräns vi är där och kan entra Sephora butikerna . Det ser vi fram emot extra mycket !

Förövrigt firar jag och min kärlek 2 år och 7 månader idag . Det ska firas med att gå på grillfest ikväll med en hel massa folk . Vissa ser man fram emot att träffa , vissa lite mindre ...


Paris

Nu har vi äntligen bokat våran resa till Paris , jag och pärlan . Detta börjar bli en årlig tradition . En mycket bra sådan !
Så den 16:e oktober vinkar vi farväl till Sverige och åker till Paris i hela 5 dagar denna gång . Denna gång ska vi även försöka ta oss till Disneyland !
Längtan är mycket stor !
Nedräkningen kan snart börja ...


Skön känsla

Sitter här på jobbet och har precis avnjutit en välsmakande barnmatsburk .
Passade på att ta en sväng inne på krämaren på lunchrasten och kom ut med 3 väskor . En skön känsla .
Efter jobbet är det planerat att ta en sväng till köpcentret med pärlan och kolla på en tv bland annat , och lämna in datorn än en gång då den var mer sönder än den var första gången jag lämnade in den på lagning .

Men om jag får säga min mening så är jag värd detta . En skön känsla emellanåt liksom .
Nu ska jag kolla runt efter en resa åt mig och min bästa , och försöka ta mig i kragen och jobba lite .

Slottsfestivalen

Självklart blev det en dejt med killarna häromdan , även fast det blev rätt traumatiskt efter en stund ...
Men allt löste sig till det bästa . Dock kommer nog nästa dejt få vänta lite .

Ikväll vankas det utgång med järngänget . Slottsfestivalen är det som står på agendan . Förfesten ska tydligen vara på studentgatan . Lite väl långt från stan enligt min mening ..
Lunchrasten gick iallafall åt till att spendera pengar på nån slags storshopping på systemet . Det är lika bra . Så nu är jag ännu ett par flaskor rikare , även fast man redan har ett överfyllt barskåp hemma ...

RSS 2.0