Jag fortsätter väl då

Jorå som sagt ... Jag är en rastlös människa , så bloggandet höll inte igång mitt intresse särskilt länge . ( Fast jag ger det nog en chans till ändå )
Säkerligen skulle jag tycka att det var lite roligare om jag kunde fixa en egen bakgrund etc , men att försöka lista ut hur man ska göra övergår tyvärr mitt förstånd , någon som kan förklara på ett simplare sätt än hur det är förklarat i lathunden ?

Anyway ... E är äntligen hemma igen efter lite resor hit och dit ( även fast hon "bara" var borta ca 2 veckor , så kändes det som en evighet ) . Så vi tog en tur ut till köpcentret utanför staden .
Knappt hade vi tagit oss ut på motorvägen innan vi var millimeter - nära att blir inblandade i en serie - krock ! Det hela var mitt fel eftersom jag hade blicken riktad i döda vinkeln och såg inte bilarna framför mig . Som tur var var jag inte ensam . E kollade inte i döda vinkeln  utan rakt fram och började skrika , jag vänder blicken fram och slänger mig på bromsen ! Slutet gott allting gott . Dock var vi lite skärrade , och jag kan säga att under hela färden hade vi is i magen som man säger och var extra försiktiga .

Väl på köpcentret blev det en hel del shopping , och jag inhandlade äntligen en ny resväska . Alla som vet om dilemmat med resväskorna jag haft ; det blev den rosa till slut !
Vi hälsade även på Ingrid som jobbade på för fullt i sin affär , och samtalade en stund . Det var för länge sen ...

Idag har dagen varit fylld med jobb ( bara 4 dagar kvar tills semestern ! ) Sedan blev det en sväng på gymmet med K .
Fick även mitt paket från H&M , det var efterlängtat ! Bara 1 sak jag ska skicka tillbaka .


Nu : Fortsätta packa lite , och sen kanske se en film ( K har tjatat om att jag måste se Walk the Line , så det kan mkt möjligt bli den ).

Hmm .... En avslutning , behövs det ?


Jag följer strömmen ...

För ett tag sen satt jag och E och samtalade om den nya trenden med bloggar . E var lite sugen på att skaffa en , medans jag var mer tveksam . Vad ska jag blogga om och vem kommer läsa den , tänkte jag .
Och när man har varit medlem i de flesta communitys som gått , i sina yngre dagar ( och gått ur ) så känns det inte särskilt lockande att skaffa en ny .

Drygt någon månad senare har jag alltså följt strömmen och sitter här med en nystartad blogg .
Hur länge jag kommer tycka att det här är kul vet nog de flesta som känner mig någorlunda väl ( inte länge alls , eftersom jag tydligen är en väldigt rastlös och ombytlig person enligt de flesta ) .

But hey what the hell , jag testar och ser vart det för mig !
Det kan ju aldrig skada ...

Så ... Välkommen till min blogg :)

RSS 2.0