Lyx-Fredag

Finns det något bättre sätt att bli väckt på än av massage och en kopp nybryggt kaffe ? Tveksamt . Lyx på hög nivå .
Och för att fortsätta denna fredag i lyxens tecken så blir det en biodejt ( eller riskkväll ) med min potentiella darling - sambo , om jag nu bestämmer mig för att go all in .

Förövrigt blev jag nyss utsedd till Miss Juni och Juli 2009 här på kontoret , och det hänger numera en stor bild på mig på den mystiska Hall of fame . Det kallas ära !
Förutom Miss Juni-Juli 2009 så är jag även detektiven / stalkern här på jobbet . Stalker är väl kanske lite att ta i , men detektiv kan jag absolut gå med på att bli kallad . Så mycket som jag luskat reda på , och så många mysterier som blivit lösta av mig på senaste . Fattas bara annat egentligen .

23 Juli

Idag är dagen som innebär att det är endast 1 ynka månad kvar till vi befinner oss nere i värmen i Afrika ( 39 grader i skrivande stund ). Lyckligt nog anlände även våra biljetter idag . Lovely !

                          
 
Förövrigt märks det verkligen att det är dagen innan löning idag . Kylen ekar tom . Kalamares och potatis-kroketter till middag , och ingen matlåda till jobbet imorgon . Jo man tackar . Morgondagen är välkommen .

En bra vecka

På fredag , på fredag , på fredag ! Finally !
Som jag längtar .

För att inte tala om på onsdag , på onsdag , på onsdag ! ( Efterlängtade Harry Potter )

Slutsats ; Jag gillar denna veckan . A lot !


Update; Som om inte denna vecka redan var bra nog , så kom jag nyss in från en gigantic shopping-spree som tog plats under lunchen . Vem sa att livet inte leker ?


En simpel uppdatering

Så mycket har hänt , men så lite tid att uppdatera om allt .
Vi är dom "coola kidsen" , och det är crazy , minst sagt . Inte en tråkig stund .
Gick igenom E's gamla inlägg nyss och blev alldeles nostalgisk . Så mycket minnen , tankeställare och tänkvärda citat . Satt och log för mig själv som ett fån .
Förövrigt har jag en secret , och det känns alldeles förträffligt .

RSS 2.0