Snö ?!

Okej , snö i oktober ???? När hände det senast egentligen ? Har det någonsin hänt ?
Inte nog med denna kyla som helt plötsligt dykt upp , så kommer det snö . Som grädde på moset eller hur man nu brukar säga .
Jag som ännu inte har inhandlat en vinterjacka . Trodde såklart jag hade all tid i världen .
Jag hoppas innerligt att denna snö ( och helst också kylan ) kommer försvinna lagom till helgens festligheter .

Nu ska jag dra ett par Sex and the City - avsnitt och drömma mig bort till det som en gång var .
Det var väl egentligen bara det som fattades

Vagabonder

Eftersom vi har blivit kallade för Vagabonder ( lite fel ord , men det var på fyllan och vi fattar vad som egentligen menades ) , så måste vi ju leva upp till detta . Så den kommande tiden har vi en hel del resande att se fram emot .

2oo8
• Polen 11 - 18  Nov
• Kryssning
• Stockholm
( December - Pärlan drar till Thai utan mig )

2oo9

• Storstadsweekend i Sverige ( Vilken av de 3 storstäderna det blir är ännu ett frågetecken )
London
• Öludeniz , Turkiet
• Paris ( Den traditionella Oktober resan till älskade staden )

2o1o
• Paris i mars ungefär

Nånstans ska vi lyckas klämma in Italien och New York också...
Denna lista är självklart inte skriven i sten , utan kommer med all säkerhet att förändras lite då och då . Något kommer tilläggas , och något kommer tas bort ( Förhoppningsvis inte det sistnämnda ) .


Halloween

Den kommande helgen är jag ledig . Och vad passar då bättre än att Halloween infaller på just den lediga helgen ? Detta år ska jag för allt i världen inte missa detta .
Någon i Järngänget kom på den oerhört fiffiga idén att vi skulle klä ut oss till de 3 superhjältarna ; Batman , Spiderman och Superman ( Zorro fanns tydligen också som alternativ ) .
Jag är inte den som är den , fast för säkerhetsskull har jag en backup - plan .
Vad vi tillslut väljer att klä ut oss som återstår att se . Än så länge är allt ett frågetecken , förutom den delen att vi ska ut och att det i vanlig ordning blir karatefylla och dare - night . De två sistnämnda är självklart bara en vild gissning från min sida ...

Sämsta möjliga start

Jag är lagom sur . Dagen kan inte ha börjat på ett sämre sätt .
Efter ännu en natt med alla sjuka drömmar och mardrömmar ( jag börjar bli ruskigt trött på detta ) , så vaknar jag av ljudet från spöregn . Redan där är dagen förstörd . Jaja inte så mycket att göra åt saken då jag måste iväg till jobbet .
Precis innan jag ska gå utanför ytterdörren får jag höra saken som får bägaren att rinna över ; Tydligen så har vi ställt om klockan inatt !? Jag har alltså gått upp en hel timma för tidigt . Är det bara jag som missat detta ?
3 saker som fått mitt humör i botten , och dagen har knappt börjat . Jag hoppas på att oturen snart vänder , och jag vet minst en sak som kan få mig att glömma allt som hittills hänt ...


Hemma igen

Okej vi är hemma igen en sväng efter en alldeles underbar resa till älskade Paris .
Höjdpunkterna denna gång var Disneyland , våran fantastiska vindsvåning , vädret ( 25 grader och inte ett moln på himlen ) , och den undangömda skoaffären vi råkade finna .
5 dagar gick på tok för snabbt , ett par dagar till hade inte suttit fel . Självklart saknas allt nu , i vanlig ordning . Men det dröjer inte alltför länge innan vi är där igen .
Bilder kommer säkerligen kunna skådas på bdb inom en snar framtid .


Idag har varit en sinnesjuk dag . Det har hänt så sjuka saker så jag har suttit och skakat hela dagen .
Pärlan ringde mig på jobbet och berättade sjukaste historien som hände inatt  ( läs historien på hennes blogg ) . Efter det var jag mållös . Som om inte det vore nog så var jag nära att bli skjuten på väg hem av män med gevär . Jag har nog aldrig varit så rädd i mitt liv . Jag flydde fortast möjligt , med bultande hjärta och bilden fastetsad i mitt huvud . Självklart ringde jag pärlan med gråten i halsen för att bli nerlugnad .
Vafan händer i våran lilla stad ? Allt är som taget ur en film .
Men snart flyr vi fältet ännu en gång och slipper detta .
Sinnesjukt är vad det är !
     J                  

Helgens bravader

Än en gång - Vad fan hände egentligen ? Lördagskvällen är i princip ett stort svart hål i mitt minne .
Fyra förfester och sen tog det stopp för min del , jag kom inte så mycket längre . Koffe och jag vinglade omkring på stan medans alla andra försvann åt olika håll . Men jag är inte den som klagar , jag hade med all säkerhet kul .
Det enda som är någorlunda klart denna gång är iaf vem som vann dare nighten .
Dagen efter var som vanligt ett stadie innan döden .
Det är illa nog att man mår så dåligt att man vill skjuta sig själv , men när man sedan går igenom mobilen och läser alla fyllesms man skickat och vilka man ringt under nattens gång och inser att telefonräkningen har fördubblats under en kväll , då är det inte långt ifrån att man vill försvinna ifrån jordens yta .

Nu är det lugnt ett par dagar . Iallafall ifrån festandet här hemma . Dom kommande dagarna festar vi i våran favoritstad Paris istället , jag och pärlan .
Imorgon ska vi ägna dagen åt att växla pengar och packa , och sen på natten vinkar vi farväl och beger oss iväg .


Gårdagen

Gårdagen var en av de värre i mitt liv .
När man vaknar upp dagen efter fortfarande packad och ligger och spyr halva morgonen , då vet man att det kan ha blivit lite för mycket av det goda kvällen innan så att säga . Men det var bara att ta sig i kragen då jag skulle infinna mig på sjukhuset och spendera förmiddagen där , skakandes som en jävla idiot . Jag undrar vad dom tänkte i sitt stilla sinne .
Utgången är ett enda stort töcken . Minns några få stunder sammanlagt av hela kvällen .
Vad hände egentligen , och vad hade vi för oss ? Jag kom hem med sönderrivna strumpbyxor , blodiga rivsår på låret , kjolen på sniskan och blåmärken över , i princip , hela kroppen . På de mest udda ställena ...
Hittade ett sms på mobilen nyss
"Strippa på bussen - 5 poäng" . Hahaha ! Tydligen hade vi lite dare-night också . Det missade ju dock lite av sin charm då det inte var någon utmaning för någon av oss , utan vi gjorde det utan några problem ...

Utgång i helgen igen eller ? ;)



Fler bilder från kvällen kan skådas på bilddagboken


Utgång

Jag är tillbaka i gamet . Kan man säga så egentligen ?
Partystassen är på , musiken dunkar och vinet ( vårat vin )  flödar .  Ikväll blir det en rejäl utgång , med nästan alla mina gamla favoriter .
Jag sitter och väntar på min bästis och känner mig allmänt skitsnygg ! Webcamen är min bästa vän för tillfället , hahaha !
När man knappt ser tangenterna och det tar ca 20 min för att skriva ett kort litet inlägg så är det nog dags att runda av detta .

Dididi !
Jag tänkte skriva nåt betänksamt här ,
men jag är nog inte i stånd för det .


7 oktober

Okej , efter mycket om och men ( lathet perhaps ) har jag nu bestämt mig för att ta tag i Bilddagboken igen .
Sakta men säkert kommer alla gamla bilder komma upp .


Förövrigt har vi ett meddelande till Kritan ;
" We curse the day you were born "


En skön känsla

Jag har gjort det igen . Jag kunde inte hålla mig .
Jag har än en gång klickat hem en beställning från cdon innehållandes 2 filmer och 1 bok .
Det är för svårt att stå emot . Och jag som hade lovat att hålla mig i skinnet .
Men som vanligt är det ändå en skön känsla som sprids inombords .
Nu ska jag iväg och möta upp min bästis för att svettas ut all ångerfullhet på ett underbart träningspass .

RSS 2.0