Nyårsafton 09

            
            I och med nytt år har jag den senaste tiden fått bära omkring på 2 olika kalendrar
           för de olika åren. Hela mitt liv finns in dessa kalendrar, och jag skulle aldrig klara mig
           utan en. 2009 års kalender är med tanke på det något sliten. Inga konstigheter,

Nyårsafton 2009! Äntligen är detta usla år till ända, och ett nytt år är kommet. Enligt årshoroskopet i Cosmo (väldigt trovärdig källa) så ska det nya året äntligen bli ett bra år.

Tänkte kicka igång dagen med ett danspass, årets sista, men sängen lockade för mycket imorse. Nu får jag sota för det, då jag har stressat runt som en galning de senaste timmarna. Då jag förlorade ca ½ h på att pilla med lösögonfransarna så är jag nu ännu mer stressad. Det är hårt att vara kvinna. Nu är planen att bege sig iväg på nyårsmiddag, och sedan fortsätta, med en stor flaska champagne i handen, pälsen och awesome sällskap ut i kylan för att fira in det nya året.
Nyårsfesten äger runt i det fashionabla öster, tolvslaget vid slottet och efterfesten är ännu inte på det klara. Mycket möjligt hos mig.
 
2009 (och året dessförinnan) har som sagt varit ett uselt år, med på tok för mycket ledsamheter. Dock ligger det i det förflutna nu och jag blickar framåt.
(Dessa nyårsaftons inlägg låter likadana för varje år. Förövrigt känns det som att jag skrev 2008 års inlägg för inte alls länge sedan...)
Som vanligt citatet  "Det roliga minns man, det hemska blundar man för". Oerhört klyftigt!

Gott nytt år !


Stress

Har haft galet fullt upp den senaste veckan, och lite till. Knappt befunnit mig hemma alls. Påbörjade en massa inlägg som skulle publiceras med jämna mellanrum, men har inte ens haft tid att sätta igång datorn dessa dagar. Har en lugn stund över nu, så det gäller att passa på.

En kort summering av juldagarna,
Julafton - Kickade igång dagen med tomtejympa med J på morgonen (något besvikna över bristen på julmusik och instruktörer i tomteluvor...) för att sedan fortsätta till familjen och spendera kvällen där.
Juldagen - Spenderades hos familjen, för att sedan skaka rumpa på dansgolvet på Ritz under natten.
Annandagen - Jobb (!) och middag hos mami .

Ingen idé att publicera de gamla inläggen såhär i efterhand, så detta är det som finns.

Nästsista dagen på skitåret 09, spenderar den givetvis på jobbet (heldag) och i träningssalen med J senare.


Juldagen

Just NU; PARTY !


Rocky Road

       

       

Häromdagen gav jag mig på att göra bloggarnas julklassiker Rocky Road, av favoriten Leila (bästa boken!). Då jag inte är en sucker för sött så var tanken att slå in och ge bort till nära och kära lagom till jul.
Sagt och gjort, jag gjorde ett paket och tillsammans med en vit hyacinth gav bort till Emelie sist vi träffades. Mycket uppskattat!
Nu kretsar tankarna kring att bjuda arbetskamraterna på resten... Något kass idé då vi jobbar halvdag imorgon, och inte alls många själar befinner sig på kontoret såhär i juletider.

Nästsista måndagen 2009

            
             Fjärde och sista ljuset är tänt på adventsljusstaken, och det är endast
             några ynka dagar kvar till Julafton.

Måndag och lediga dagen. Dock inte så ledig då min to-do-list är fullklottrad, och jag har redan varit uppe en 6h... Kickade igång dagen med något så kul som att tvätta! 4 maskiner fulla med täcken, kuddar, filtar, sängkläder etc. Då jag igår fick reda på att en kudde som inte blivit tvättat på 2 år, innehåller mer kvalsterbajs än stoppning. (Eeeh?!) =Akuttid i tvättstugan idag.
Alltså, x antal timmar senare och 3 punkter på listan är snart avklarade och jag kan dra igång med nästa. Senare ikväll står träning med Josefine på schemat i vanlig ordning. Stress!
Väldigt intressant läsning, I know! Men så kul är min dag idag. Vuxenpoäng till mig. Och jag vet förövrigt att ni alltid vill läsa om mitt superintressanta liv. 

Lördagkväll

            
           En mycket minnesvärd utgång och efterfest med Järn-
          gänget+Trollet, påskafton 09.


Ok jag skippar Ritz ikväll. Kylan lockar inte riktigt. Crazy people som ger sig ut. (Ja, inklusive mig som har varit utanför dörren ett antal gånger idag och fått min beskärda del av kylan. Jag är ännu inte riktigt upptinad).
Så nej, det blir ingen tajt liten klänning, inga sexiga stilettklackar osv för min del ikväll... Nu när jag tänker efter hade jag varit smokin' hot! Men det får vara. Jag spar mig till juldagen. Kanske nyår.

Jag har inga som helst planer på att förflytta mig från soffan och filten och tänker fortsätta spendera min kväll med Sanna, Shirley och Sonja.

Glashalt

   
   "Utanför mitt fönster" (fyndigt haha!) plus en del av julpiffet, igår.
   (Och ja, kulan till höger är en elektrisk sådan.)

Herregud vilken kyla , och med kylan och snön - is !
För att ens kunna ta mig utanför dörren så bylsar jag på mig allt varmt jag kan finna, och ser ut som en slags snögubbe. En svart sådan.
Min gångstil är numera ett rent plagiat av Bambi på hal is då jag försöker ta mig fram på gatorna, och det tar dubbelt så lång tid att ta sig någonstans. Jag kan inte räkna hur många gånger jag närapå och med hjärtat i halsgropen, vurpat.
Men ändå , I love this ! Låt det ligga kvar någon vecka till, och jag kommer vara lyckligast i världen. En vit jul tack, för en gångs skull.

Update: Efter lite eftertanke kom jag på att det var väl "Genom mitt fönster"?

Sjukdom

Har varit dödligt sjuk den senaste veckan , därav få uppdateringar . Läs: inga .
Trots att man är halvt medvetslös så är det tydligen ingen ursäkt för varken rast eller ro . Fullt upp och högt tempo i vanlig ordning .
Idag är jag frisk ! ( Eeh ... Positivt tänkande ) Och planerar att köra första träningspasset på en vecka . Tydligen kan man dö av träning vid sjukdom men jag låter mig inte avskräckas .

Igår blev det årets andra ( första seriösa ) julbak och julbord på Herrgården . Mer passande väder får man leta efter då det snöade / snöar tonvis . Love it ! Dock är jag varken förtjust i lussebullar eller svenskt julbord , men vad gör man inte för julstämningen ?? All in som sagt !

PS.1 Mina Blueberry Pancakes kan få vilken man ( och kvinna egentligen ) som helst på fall !

PS.2
Jag gillar dessa privata meddelanden på ansiktsbok ...

Vingar av glas

                      
" Jag röstar för Vingar av glas. "
Hahaha ! Den repliken kommer jag aldrig någonsin glömma . Så random ! ( Och så internt )
Denna film kommer jag ägna min uppmärksamhet åt de närmaste 2 timmarna . Måste vara bland de bästa (Svenska) filmerna som gjorts. Någonsin. En oerhört stor favorit hos mig anyway.

P.s. Hemma från en oerhört lyckad weekend . Dock var inte vädret på våran sida, men däremot shoppingen då vi kom hem liknandes packåsnor. Som det ska vara .

Citat

               

Jag är som bekant ett stort fan av tänkvärda citat , och skriver ner alla som dyker upp i min anteckningsbok som alltid är med mig .
Häromdagen när jag kollade på film dök detta citat upp . Så sant som det är sagt . Behövs inte tilläggas så mycket mer .
( Och nej , detta citat gäller inte mig . Och ja , jag slarvade rejält när jag skrev ner detta ).

Om ett tag möter jag upp med min J för att gå på veckans sista träningspass då jag senare beger mig iväg på en liten weekendresa över helgen . Packning osv har jag i vanlig ordning inte ägnat en tanke åt ännu .


Överraskning

              

Nyss hemkommen från kvällens träningspass . Stod i valet och kvalet om jag skulle åka eller inte . För-sidan vann , och tur var väl det . För vem hade inte slutat jobbet tidigare för att komma och överraska mig och följa med på träningen ? Finaste Josefine ! Bästa överraskningen !
Och nu har jag gjort mig förtjänt av filmmys i soffan resten av kvällen .

P.S. Denna bild är inte vidare populär hos kvinnan tydligen , men det får hon banne mig ta då hela detta inlägg var dedikerat till henne . En liten komplimang sådär .

RSS 2.0