V.49

            

Äntligen är den här , v.49 ! Denna vecka har sedan lång tid tillbaka varit inringad i kalendern .
Två bra saker har jag att se fram emot denna vecka . Den första sitter jag i väntan på redan nu , medans nr 2 sker i slutet av veckan .
I och med att det är v.49 betyder det att även v.50 snart är kommen . En mindre bra vecka som jag helst av allt vill hoppa över .

1:a advent

             

"När första ljuset brinner ..."
Äntligen jul ! Typ. Nedräkningen kan iallafall börja .
Julmusten ligger på kylning, pepparkaksdegen likaså . Ikväll är det adventsmys med N , där det både ska bakas och lagas mat . Tacos tydligen . Lagom juligt .

Julpiff

           

Julpyntning
pågår i skrivande stund !
Jag kan ha överdrivit med pyntet (det är betydligt mer än det ser ut att vara), men när det gäller jul så går jag all in så att säga ! Färgskalan går som allt annat här hemma i stilrent vitt med något enstaka inslag av svart för att bryta av . Och silver då . Färgglad är inget ord jag skulle beskriva mig själv som .

Fredagsmys



Som jag längtat ! Hela denna vecka , efter min älskade julmust . Och efter dagens spinningpass med Josefine känner jag mig minst sagt förtjänt av den .
Nu ska jag njuta en stund och hoppas att min avskyvärda huvudvärk släpper så jag senare kan bege mig ut i kylan för att möta upp N och L .

Ordspråk



" Bränt barn skyr elden "

Klockrent !
Nu kan alla förhoppningsvis sluta tjata .

Firma festen


Två ord
;

Skandaler !
• Ångest

Las Vegas för en kväll




Endast ett par ynka minuter kvar av jobb-dagen sedan kommer min kavaljer för kvällen (givetvis med matchande slips) för att hämta upp mig och tillsammans beger vi oss först till mitt place , inväntar resten av packet för lite förfestande och fortsätter sedan till "lokalen" där kvällens firmafest äger rum. Firmafesten med Las Vegas-tema.
Vem som går hem med vem, vilka skandaler etc som kommer ske återstår att se . Kameran följer givetvis med för att dokumentera, kanske bjuder jag på ett par stycken senare ...

P.S Ikväll inviger jag pälsen !

Vtt, vitt, vitt

Jag är överlycklig ! I skrivande stund är det alldeles vitt utanför fönstrena . Som jag har längtat , hoppats, drömt och även hallucinerat (!) om detta ögonblick .
Julmusten , och skumtomtarna har jag sedan länge smygstartat med och julmusiken på Spotify har även gått varm här hemma . Snart kan äntligen även julpyntet komma fram . Love it !

Om en stund blir det taxi ner till darlingen för skräckfilmskväll ( och om jag har tur - lek i snön ! ) .


RSS 2.0