En soft söndag

Dagen började på bästa möjliga sätt (om man bortser från att jag blev väckt av x antal fyllesms inatt) med hotellfrukost på Clarion . Dels för att fira , dels för att prata om framtiden .
Sedan fortsatte vi till J på WE för lite mannekänning (?) och häng innan öppning . Sedan en promenad på stan i solen .
Så ska en söndag se ut .
Livet leker .


Fredagen den 13:e

It's friday , and I think I'm in love ....

Dagens konstaterande

Det är urtråkigt att äta frukost ensam .

Jag saknar mina och N's mornar/ frukostar... Men imorgon är vi äntligen back on track så att säga .

Mot huvudstaden

Weekendbagen är i princip packad ( som alltid i sista stund ) , ipoden och telefonen laddad och de tre p:na ligger i " viktig - facket " .
Om en stund drar jag mig upp mot city för att möta upp med bästis och inhandla mat från favoritstället Saigon , och en stoor latte från Rosalies . Sedan beger vi oss mot centralen där tåget mot Huvudstaden går .
Ikväll sitter vi bänkade och ser våran favorit uppträda . Längtan är enorm . Och imorn strosar vi omkring och storshoppar i staden för att sedan ta tåget tillbaka hemåt sent på kvällen .
Kan inte bli så mycket bättre !

Fredagen

Har egentligen inte alls tid att dra fredagkvällens detaljer , så jag lägger in mitt fantastiska kollage med ett par bilder som får beskriva kvällen istället . ( Som givetvis även finns för beskådning på ansiktsbok .)
Förövrigt bojkottar jag hädanefter Kåren då det tydligen är samlingsplatsen för stadens fulaste människor , för att inte tala om jordens pinsammaste raggningsrepliker .
Jag körde med " Är ni inte läkare eller advokater så bespara mig era komplimanger och raggningar för jag kommer ändå dissa er " , på fullt allvar , men uppenbarligen förstod ingen att jag var mer än seriös utan fortsatte ihärdigt med att försöka få omkull mig .
Som alltid vann jag Dare-night , och jag är fortfarande obesegrad . Imorse trillade även poletten ner och jag insåg identiteten på en av de människor jag var med under kvällens gång . En skrämmande upptäckt , inte minst pga allt som sades ...
Dagen efter var det bara att pallra sig upp till jobbet , där det klunkades kaffe i enorma mängder medans N hängde över toalettstolen större delen av dagen . Som man bäddar får man ligga ....
                                                                   


RSS 2.0