Nyårsafton 2oo8

Endast ett fåtal timmar kvar av 2oo8 . Som vanligt har detta år gått skrämmande fort .
En nyårsresumé är inget jag tänker ge mig in på i vanlig ordning , utan jag använder mig av den oerhört smarta meningen som E kom på och som vi använde oss av förra årsskiftet ;
Det roliga minns man , det hemska blundar man för . Detta år kan jag dock inte påstå "slutet gott , allting gott " .

Jag trodde detta årsskifte skulle se något annorlundare ut , men det är ingen idé att gråta över spilld mjölk . ( Även om det händer att ett par tårar fälls då och då givetvis ) . Men jag fortsätter ändå att blicka framåt , tar små små steg i alla slags rätta riktningar och givetvis försöker jag , som alltid numera, vara positiv .

Eftersom varken 2oo7 eller 2oo8 ( verkligen inte 2oo8 ) riktigt har velat samarbeta med mig så hoppas jag att 2oo9 kommer stå på min sida för nu är jag trött på helvetesåren som enbart har gått emot mig . Men ska man tro på alla dessa årshoroskop så väntar ännu ett risigt år .


Planerna för kvällen har blivit ändrade sedan sist . Vi skippar tydligen Klaras och stannar hos J hela kvällen för att sedan bege oss till slottet för att skåla in det nya året , där jag hoppas på att få träffa på de få vänner som är kvar och firar nyår i staden ... Eller så stannar jag hemma och har filmmys istället . Sätter på favoriten SATC och njuter . Det lutar mycket åt det just nu faktiskt .

Nyårslöften har jag aldrig gett mig in på och har ingen tanke på att göra det nu heller , men däremot så har jag en nyårsönskan och ett par nyårsmål som jag hoppas på att slå in . Om inte till nyår så åtminstone under de kommande månaderna .

Jag hoppas även på att 2oo9 kommer bjuda på allt som jag gillar lite extra , snäppet mer än vad det senast året har bjussat på , även om jag är relativt nöjd ändå . Självklart inkluderar det dom vanliga klyschorna ; lycka , kärlek , friskhet (?) och pengar . Men givetvis också resor , jobb och andra roligheter vilka jag nu inte riktigt kommer på .

Med detta sagt finns det inte så mycket mer att säga , förutom Gott nytt år !


Dan före dan

Näst sista dagen på detta år . Givetvis spenderar jag den på jobbet . Och inte fan slutar vi tidigare . Snarare en timma senare för de stackars satar som har sex-tisdag idag , turligt nog inkluderar det inte mig .
Ovanligt lugnt för att vara månadsskifte plus dagen innan ledigt , och då får man helt enkelt roa sig på egen hand . Tillsammans med mina arbetskollegor har vi under dagen kommit på x antal frågor som vi smsat in till 118 1oo . Dagen börjar lida mot sitt slut , och vi är fortfarande placerade på kö utan att ha fått ett enda vettigt svar .

Julen tog slut fortare än kvickt , och likaså ledigheten som tur var . Efter 5 dagar klättrade jag på väggarna , och jag kunde inte känna annat än lycka när det var dags att ta sig tillbaka till jobbet .
Klapparna var mycket lyckade , men jag vågar nog ändå påstå att årets julklapp var en känsla av besvikelse .  ( Haha ! )

Året lider mot sitt slut , imorn vankas nyårsafton och givetvis party på det . Planen är tydligen att kvällen ska spenderas på Klaras ? Hur missnöjd jag är med detta väljer jag att tala tyst om .
Nyårsafton och nytt år innebär inte enbart party utan nu behagar alla favoriter på att börja komma tillbaka till staden . Äntligen ! Först ut är L och Koffe , och dom är mer än välkomna hem igen .

Löning

2 löner har idag trillat in på mitt konto . Jag vet en som kommer ägna sin lunchrast åt att botanisera i sina favoritaffärer . För att sedan botanisera lite mer efter jobbet tillsammans med maken .
Guld !

Work

Jag är tillbaka på min gamla arbetsplats . 4 månader har gått sedan senast , men ändå känns det som det var igår jag satt på denna plats och utförde samma arbetsuppgifter som jag gjort idag . Trodde det skulle bli jobbigare att komma tillbaka , men lyckligtvis hade jag fel .
Tog knappt 5 minuter innan man föll tillbaka i gamla rutiner , regler etc . Som vanligt någon av kinarestaurangerna i närheten till lunch . Dagen till ära nyöppnade Saigon med M och A . Fortfarande skapligt mätt ...
4 månader ... På dom månaderna har det hänt så pass mycket så det kan med säkerhet täcka en vanlig människas halva livstid .
Imorgon är det dan före dopparedan . Ryktena gick heta att det bara var halvdag på jobbet . Lyckan krossades lite när det visade sig att det inte alls var sant , men att det ändå blir en kortare dag då vi slutar hela 2 h tidigare än vanligt . Helt ok ändå .
10 min kvar här sedan en tripp till gymmet där det blir ett rejält träningspass . Gått och längtat heela helgen .

Home at last

Nyss ( ! ) hemkommen från ett av två 12 timmars pass . Som råkade bli 13 h . Lätt hänt .
Dagens arbetspass innehöll bland annat party och underhållning i form av magdans . Hur många kan skryta med något sådant från sina jobb egentligen ? Jag är nog mycket lyckligt lottad helt enkelt .
Nejmen så att nu blir det en dejt med sängen för att stiga upp om ett par timmar och bege sig tillbaka jobbet för ännu ett 12 timmars pass . Det är en väldans tur att man trivs så bra som man faktiskt gör ...

Mitt liv just nu

Inspirationen tryter och utmattningen är total , mestadels på grund av allt jobb men även pga all annan hets i mitt liv just nu . Hinner knappt sätta mig ner för att pusta ut , än mindre att träffa alla vänner - speciellt de som nu har gett sig iväg hemåt över jul och nyår . Tiden räckte inte riktigt till där .
Och så fortsätter det ... Kör dubbelpass lördag och söndag , 12 h vardera . Det är inte så mycket roligare just nu är jag rädd . Från och med julafton har jag iallafall några dagars ledighet att se fram emot .
That's it .

Snö

Underbart vackert ute just nu . Massa vitt överallt , snön knastrar under skorna och snöflingorna singlar sakta ner till marken . I love it ! Låt det vara såhär hela julen så är jag lycklig och nöjd .
Tankarna kretsar just nu kring att ringa A och dra med honom ut för att åka pulka , göra snöänglar , bygga snögrottor , ha snöbollskrig och allt annat som hör till . Låtsas att man är barn igen och slippa ifrån verkligheten om så för en kort kort stund .

7 december

Har varit hemkommen från mitt andra hem ca 2 (?) veckor . Lika underbart som alltid att befinna sig där . Och om allt går som planerat så beger jag mig tillbaka om några månader . Galet fullt upp sedan dess . Ingen rast , ingen ro som det heter .
Mina närmaste valde att ta ett stort steg i sitt förhållande och förlova sig häromveckan . Lite onödigt kan tyckas men det får en ändå att börja fundera lite ... Så numera har jag också en ring på mitt finger . En rejäl diamantring såklart . Om inte annat så får det förhoppningsvis alla otäcka ragg att försvinna .
På tal om ragg så var det riktigt illa på stalkers fronten ett tag , men nu verkar det ha lugnat ner sig som tur är . Men för att klyscha till detta inlägg ännu mer så använder jag mig av frasen Lugnet före stormen .
Denna andra advent kommer jag befinna mig på jobbet . Eftermiddagspasset 12-17 . Kort men intensivt . Förhoppningsvis hinner jag en sväng på stan innan för att inhandla diverse saker som fattas mig .

Co z nami bedzie ?

RSS 2.0