Solning

Solandet idag med Petter ( läs: jag solade , han försmäktade och sökte skydd ett flertal ggr i skuggan ) resulterade i att jag fick jordens bondbränna . Enbart på vänster sida av kroppen . Hur fan jag lyckades med det är fortfarande en gåta .
Planen var att skolka från jobbet imorgon för att lägga sig ute i parken / badet indränkt i olja och rätta till detta . Helt plötsligt har alla gått och blivit duktiga och föredrar att sitta inne och jobba hela dagen istället . Enda gången jag får för mig att skippa jobbet ....
Plan B är att ta min Hawaiian Tropic och bege mig till Sunny Beach efter jobbet imorgon , för detta är inte vackert vill jag lova , och det måste väck , snarast !

Bio

Det har blivit en del bio på senaste . Fast and furious förra veckan , Änglar och demoner ikväll med E ( för att bara ta några ) och fler ska det bli . Jag fortsätter med en bio i veckan och kör 3D skräckisen nästa vecka , fortsätter med Brüno , Harry Potter ( som jag längtar ! ) , Sommaren med Göran , Beck och Instängd 2 . Och det är bara de som är inplanerade i kalendern ...
En riktig biosommar , och jag gillart !

Solsemester

Efter mycket om och men , planerande , diskuterande etc etc så har vi nu bokat våran solsemester för sommaren 2oo9 .
Den 23 aug beger vi oss iväg , en hel vecka , jag och E . Valet landade tillslut på Egypten då vårat förstahandsval Öludeniz ,Turkiet inte riktigt passade våra kalendrar .
Troligtvis kommer vi rulla fram efter våran vecka där , då vi givetvis kör en All Inclusive resa . Bara det bästa är gott nog åt oss .

Dagens lustigaste

Jag : "S , vet du vad det är för dag idag ?"
S fryser mitt i rörelsen , vänder sig om med skräck i blicken .
"Det är väl inte alla hjärtans dag ?!"

Whaaat ?! Jag dog . Kul att killen har koll .

RSS 2.0