Äntligen !

Min pärla har äntligen kommit hem ! Hon har varit mycket efterlängtad .
Och eftersom det knappast kan bli så mycket varmare så tyckte vi att det skulle vara passande att träffas imorgon för att hänga på någon uteservering ( helst med ett glas rosé i handen ) och bara njuta / spana . Ännu mer efterlängtat .

Inte nog med att pärlan är hemma igen , så är det knappt en vecka kvar tills min kärlek kommer hem igen . Denna gång för att stanna i 3 hela månader ! Det kallas lycka .

ESC del 1

Igår var det alltså dags . Kvällen som jag så länge väntat på - Eurovision Song Contest del 1 . Så länge som jag peppat inför denna kväll . Jag var galet taggad .
Självklart var det inte detsamma utan min bästis vid min sida . Det blev rätt tråkigt i längden att sitta och kommentera och jubla för sig själv , men vad gör det när det är mello ? Finns inte tid för negativa tankar en kväll som denna .
Jublet var öronbedövande när det stod klart att Polen går vidare till den riktiga finalen på lördag .
Vissa bidrag blev man , i vanlig ordning , väldigt konfunderad över . Vissa bidrag blev man ännu mer konfunderad över hur de kunde gå vidare . Men jag är nöjd ändå .
Imorgon vankas nästa och sista delfinalen , och då är det Sveriges tur att försöka få en plats till finalen som äger rum på lördag .

Ett avsked

Idag tog min pärla farväl och tog sitt pick och pack och begav sig till sydligare breddgrader med sin man . Jag blev left behind så att säga . Och på den viktigaste veckan av alla , våran vecka , som vi sett fram emot så länge .
8 dagar är det planerat att de ska vara borta , sen får jag äntligen se henne igen . Känns redan tomt dock ....

Då detta uppenbarligen är hemskt för min del , tyckte jag att jag var värd lite tröstshopping och klickade hem 3 Juicy Tubes från Lancôme igen ... Man kan aldrig ha för många Juicy Tubes ! So true , so true .



Stolt ägare

Idag utökades äntligen min nagellacks samling och jag blev 4 OPI's rikare .
Just nu pryder Russian Navy mina naglar .

                            image34


Dagens dåliga

The Hills är slut för säsongen , och nästa säsong börjar inte förräns i höst . 
En hel sommar utan en av mina favoritserier ... Kommer kännas som en evighet .

image37


RSS 2.0