Missförstånd

Jag skulle snarare vilja kalla det noll koll å Koffes vägnar , då inflyttningsfesten inte alls var denna helg utan om ett par veckor ... Lika bra det egentligen då denna dag börjar med ett möte för min del .

Den "lilla stanrundan innan jobbet" igår resulterade i 2 par skor och ett par jeans . Hur fan jag lyckades med det är en gåta .

Helgen

I helgen är det äntligen dags för Järngänget att återförenas och köra en traditionell utgång . Inflyttningsfest hos V på fredagen , och avskedsfest för M på lördagen . Att jag jobbar varje dag ( fram till onsdag egentligen ) och att jag slutar runt 19.30 är något jag förtränger . Det är enbart en petitess som kommer att lösa sig .

Förövrigt missar jag i princip Hindersmässan detta år , och det gör mig lagom sur . Det kan möjligtvis bli en snabb tur med E innan jobbet imorgon för att inhandla våra traditionella strumpor . Och där går gränsen . Jag ska försöka mig på något slags köpstopp då jag redan har spräckt och överskridit min "budget" för denna månad . Kan möjligtvis vara en konsekvens av att shoppa varenda dag . En vild gissning ..


Lycka !

Inatt fick jag höra en alldeles fantastisk sak . Mitt älskade Lagerhaus öppnar portarna i staden lagom till våren . Det är för bra för att vara sant . Denna lilla stad håller sakta men säkert på att förvandlas till en metropol och jag gillart .
Nu är det bara Sephora , Starbucks och New Look som fattas sen är jag mer än nöjd .

Löning

Idag ( ? ) trillade det in 2 st löner på mitt konto . Mycket välkommet , men med risk för att låta otacksam - Var fan är dom andra två ?
Att jag lyckades spendera upp en enorm del av dessa löner på ca en halvtimma ( på ännu ett par skor bl.a ... ) innan jag var tvungen att avbryta för att springa till jobbet , är inget som bekymrar mig det minsta .

Fredag idag vilket innebär helg för mig med för en gångs skull . 3 hela dagar är jag ledig , innan jag kör igång igen . Minst 6 dagar på raken , kan bli mer beroende på hur schemat för v. 6 kommer att se ut . Denna ledighet är mycket välbehövlig , då utmattningen är total och min hälsa sviktar mer och mer .

Förövrigt hämtade jag ut min och E's biljett idag . Jag kände ett obeskrivbart glädjerus inom mig , och kunde inte sluta beundra dom . Snart drar nedräkningen igång .

!

Jag har träningsvärk i min högra tumme .
Hur jag lyckats med det tänker jag inte gå in på , men det är inte skönt vill jag lova .


Så sant som det är sagt


Nobody said it was easy
No one ever said that it would be this hard


Dagen

Nyss hemkommen från en fika ( på vårat ställe givetvis ) och en rejäl shoppingrunda med E . Ett antal saker rikare . Sko nr 5 detta år och mitt 7e Juicy Tubes bland annat , fick äran att följa med mig hem idag .
Äntligen kunde E få sin försenade födelsedagspresent / julklapp , och precis som jag haft på känn så kunde hon inte bli lyckligare . Det är hon och jag ( och ca tusen andra ) som den 2 mars sitter bänkade i Globen för att se våran John sjunga ... John Legend . Jag får rysningar av blotta tanken . Självklart gör vi detta till nån slags storstadsweekend och stannar kvar över natten för att dagen efter vandra omkring i Huvudstaden . Anar jag en storshopping ...? Kan inte bli särskilt mycket bättre .

Bloggen

Min blogg väljer än en gång att inte samarbeta med mig längre . Denna gång struntar den i att publicera inläggen jag skriver . Tack för den ! Inte riktigt vad som behövs för att göra mig på ännu sämre humör än vad jag redan är efter denna hemska dag .
Jag har inte några förhoppningar alls att detta eller de andra inläggen kommer att dyka upp inom den närmsta tiden , men om dessa inlägg mirakulöst nog skulle hitta tillbaka och bli publicerade om ett par dagar eller så så kan ni ju ha i åtanke att dessa var skrivna för x antal dagar / veckor sedan och inte riktigt är aktuella . Om ni är tillräckligt observanta så märker ni nog även vilka datum de är skrivna .

Update ; Givetvis dyker allt upp på en gång efter man suttit och plitat på en , numera meningslös , förklaring .


Uppdatering

2a dagen på nya jobbet avklarad . Givetvis glänser jag .
Min lediga dag närmar sig med stormsteg ( på torsdag , på torsdag ) och jag är uppbokad från morgon till kväll i princip . Bland mycket annat ska jag äntligen få träffa E för en fika och playdate , och hon ska äntligen få sin julklapp / födelsedagspresent . Denna gång kan jag , utan att överdriva , säga att jag har överträffat mig själv . Att det även gynnar mig , möjligtvis mer än henne , det är bara ett stort plus enligt mig .
Hur pass nöjd hon kommer att bli återstår att se , men jag har på känn att det kan bli den lyckligaste dagen i hennes liv när hon inser vad som gömmer sig i paketet .

In my Dreamworld ...

Lagom sur

Hela bakgrunden, mönster etc på bloggen valde att tacka för sig och försvinna . Jag har nu suttit här och kämpat för att få det någorlunda tillbaka . Nöjd är inte riktigt ett ord jag skulle använda mig av .
Inte riktigt hur jag hade tänkt spendera min söndagskväll .


Äre så ? Så äre .


Bez ciebie umieram

7 januari 2oo9

Denna dag skulle egentligen sett så mycket annorlundare ut ... Istället sitter jag här på jobbet utan egentligen något nämnvärt att se fram emot denna dag . En känsla av besvikelse har infunnit sig sedan länge .

Traditioner är inte till för att brytas så för 4e året i rad ( eller 3e beroende på räknesättet ) tänker jag spendera kvällen i sängen med Harold & Kumar och gråta en skvätt .

En liten ändring

För att ändra lite från föregående inlägg ( detta är fortfarande riktat till E ) ; Jobbar 12 - 22 imorgon söndag , samma ställe .

Förövrigt har jag lyckats charma till mig ännu ett jobb . 4 jobb - inte illa pinkat om jag får säga det själv .

Ett meddelande

Med tanke på att E kommer hem denna helg ( tror jag ? ) och det är halvt omöjligt att nå henne så är detta ett meddelande till henne ;
Kom förbi mig på jobbet när du är tillbaka i staden . Jobbar 17 - 22 både lördag och söndag . Du vet var du hittar mig .


Älskade skor

Det nya året har knappt börjat ännu och jag har redan 4 par nya skor i min ägo . För att inte tala om de x antal skor som står på min lista och som ska flytta in i min sko garderob snarast ... Att sko garderoben är mer än överfylld väljer jag att förtränga .
Såhär i efterhand känner jag att man kanske borde ha avgett ett nyårslöfte ändå ; 
" Köp mindre skor ! - Högst 2 (?) par i månaden. "
Men jag hör ju redan nu hur orimligt det låter . Detta nyårslöfte skulle aldrig kunna hållas så jag fortsätter på den gamla banan , för trots allt är detta ren och skär lycka för min del och gör livet lite mer värt att leva .

RSS 2.0