Klockrent

" Du kan ju inte ha alla cornflakes i paketet " .

Lite snabb uppdatering

Okej har haft ett par sjukt hektiska dagar sen sist . Endast massa jobb , varvat kväll med dag . Har bara varit hemma för att sova och vända i princip . Ledig en vecka för Polen nu , sedan direkt tillbaka för att jobba 9 - 22 passet ...
Utgången i lördags var som vanligt awesome . I vanlig ordning ser jag ut som en smurf nu , blåslagen på hela kroppen .  Smsen och kommentarerna man hittar på mobilen ( och i dagboken ?! ) dagen efter måste nog vara höjdpunkten .
Imorgon bitti bär det som sagt av till Polen tillsammans med min pärla . Just nu är det kaos på packnings punkten ( samma visa varje gång . Man borde ju bli bättre på detta efter x antal resor kan tyckas ) , men det börjar arta sig lite smått . Blir iallafall borta en hel vecka , tillbaka den 25e .
Förövrigt har jag fått två stalkers på halsen och det roar mig inte det minsta . Snarare skrämmer , rejält . Frågan är vad man ska hitta på för att skaka av sig dem egentligen ?

Party

Ännu ett , numera obligatoriskt , party - inlägg .
Sitter här med Järngänget och kickar igång kvällen ( Haha vem säger så egentligen ? ) . Sen vidare till Studentgatan i vanlig ordning . Som alltid så är alla mina favoriter med denna kväll också .
Jag har på känn att det blir en galen kväll ikväll . Tur att man jobbar kväll imorn och börjar så sent som kl. 17 .
På tok för rund om fötterna för detta .
Koffe sa en sjukt rolig kommentar nyss , men alkoholen tillåter mig inte att minnas .....

En fredagskväll

Nu skulle vi egentligen befinna oss långt ute till havs förfestandes i våra hytter , för att sedan vakna upp i Tallinn stad . Eller iallafall vara på väg dit . 
Tyvärr blev det inte så , så vi gör det bästa utav situationen . Vi jobbar kväll denna fredagskväll istället , både pärlan och jag . Hon till 21.3o , jag till 22 . Kan en fredagskväll bli så mycket roligare ? Jag tror inte det va .
Imorgon vankas det iallafall utgång om allt går som det ska .


7 november

Det är nu officiellt , det blir ännu en SATC film ! Awesome . Galet bra film , kan inte få nog av den . Replikerna kan jag i princip utan och innan , men inte fan blir den sämre för det .

Något uttjatat koncept kan tyckas , men jag är överlycklig .

Inga festligheter för min del denna helg då jag jobbar hela helgen . Roligare än så blir det inte för min del tyvärr . Och jag vägrar vara bakis när jag är omringad av massa härjande småfolk hela dagarna .

Egentligen var det perfekt med jobb denna helg då tanken var att ladda upp inför nästa helgs festligheter som skulle äga rum i Tallinn men pga en viss person så sket sig allt .... Inga namn nämnda . Jag är fortfarande lika sur .

Jag tror jag och pärlan får ta upp våran väl gömda psyk - sida och bryta ner killen . Sånt är vi , av erfarenhet , bra på .

....

Skitdag !

Ännu en natt med dessa störda drömmar / mardrömmar . Och inte fan har man någon att vakna upp bredvid som kan lugna ner en heller . Jag avskyr att sova ensam ...- Något jag aldrig trodde jag skulle säga .

Koffe ligger numera så mycket minus som det bara går . Pga att han valde att sega sig så är allt nu förstört , och jag är så arg så jag är mållös . Han ska få spö !
Han lär gottgöra oss rejält efter detta brutala snedsteg , det är fan det minsta han kan göra .

Som om inte det vore nog för att förstöra min dag så är det en sak som ligger och gnager i mina tankar och jag kan inte släppa det . Säkerligen en bagatell egentligen , men jag har eldat upp mig över det och det kommer bli mycket svårt att släppa .

Nu ska jag dra ett par Entourage avsnitt och hoppas att inget mer vedervärdigt kommer ske .

Ett meddelande

Efter mycket påtryckningar och tjat från alla möjliga håll har jag nu skaffat Facebook .
Nu gäller det att lära sig alla funktioner och hitta alla man känner .

Dagen efter

Ännu en dag efter . Låg bakis i sängen hela dagen ( Hur länge är det rimligt att vara döende egentligen ? ) .Som tur är fick jag sällskap hem och slapp sova själv .
3 förfester sedan krogen . Skippade efterfesten av förklarliga anledningar .Den tredje förfesten - Vad var det för ställe egentligen vi hamnade på ? Ingrid och jag kom fram till att vi var alldeles för fina för den . Och det är vi !
Inne på krogen tappade vi i vanlig ordning bort mer än hälften av vårat sällskap , på slutet var det bara Järngänget kvar .
Otippade händelser ägde rum mestadels av kvällen , det mest otippade måste ändå ha varit telefonsamtalet jag fick på vägen hem ...
Eftersom jag valde att ha mina stilettklackar får jag fortfarande lida av sviterna efter det . Kanske inte det smartaste , men helt klart det snyggaste . På slutet satte jag mig ner på marken och grät av smärta , bokstavligt talat .

Det är väl ändå inte upp till mig ?


              

Party

Lösögonfransarna sitter på , naglarna är målade och spindlarna sitter där dom ska . Jag sitter i vanlig ordning med ett glas i handen , musik dunkandes i bakgrunden och väntar på resten av Järngänget .
Ikväll är det Halloween och vi är utklädda och taggade som tusan . Kvällen kommer såklart bli lyckad som alltid när hela Järngänget är med .

Ikväll kör vi som vanligt Dare night , och efter förra gångens Dare-night , har vi lagt till ett par kategorier .
Ta någons oskuld  - 28 poäng
Ligga med en risplockare - 27 poäng

Emalia har en chans att få 2o extra poäng (!) om hon går utanför cirkeln .

Och för att förtydliga ; Om man ska få poäng för ett ligg så ska det vara ett nytt ligg , och inte en KK .

Antal vunna dare - nights ser ut såhär för tillfället ;
Jag - 1 ( 2 ggr om man räknar med Paris )
Emalia - 0
Koffe - 0
Vem som leder ser vi ju tydligt iochmed detta . Men detta kan ändras efter ikväll . Jag känner mig storsint och önskar alla deltagare lycka till . Må bästa man / kvinna vinna .

RSS 2.0